Heidi Range

Straipsnis iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
Heidi Range
Biografija
Pilnas vardasHeidi India Range
Dar žinomaHeidi Range
Gimė1983 m. gegužės 23 d. Liverpulis, Jungtinė Karalystė
ŽanraiR&B, Pop
VeiklaDainininkė, dainų autorė
Instrumentaivokalas
Aktyvumo metai2001–dabar
Įrašų kompanijaIsland Records,
Susijusi veiklaSugababes, Atomic Kitten
Svetainėwww.sugababes.com

Heidi India Range (g. 1983 m. gegužės 23 d.) yra dainininkė ir viena iš trijų pop grupės „Sugababes“ narių.

Biografija[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Karjera[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Heidi pradėjo dainuoti ankstyvoje vaikystėje. Jos pirmasis šou buvo, kai Range buvo treji metai, ji atliko „Hey Little Hen“, „Neptune“ teatre Liverpulyje. Taip pat ji vėliau įrašė keletą solo dainų.[1] Tačiau savo muzikinę karjerą ji pradėjo grupėje „Atomic Kitten“, kai jai tebuvo 15, ir jinai buvo viena iš grupės įkūrėjų. Heidi balsą buvo galima išgirsti „Atomic Kitten“ demo kasetėse, tačiau ji paliko grupę 1999, nes ji labiau mėgo dainuoti R&B. Kai Siobhán Donaghy paliko grupę „Sugababes2001 metais, Heidi dalyvavo atrankoje į trečiosios narės vietą. Mutya Buena ir Keisha Buchanan buvo sužavėtos jos dainavimu, ir tokiu būdu Range tapo „Sugababes“ nare.

Kai 2001 m. Range tapo „Sugababes“ narė, grupė pasirašė kontraktą su įrašų kompanija „Island Records“, ir netrukus išleido albumą „Angels with Dirty Faces“. Šis albumas buvo sėkmingai išleistas ne tik gimtojoje Anglijoje, bet ir visoje Europoje. Nuo tada Heidi su „Sugababes“ mėgaujasi sėkme. Šešeri singlai pasiekė Jungtinės Karalystės topo #1 vietą, o penkeri albumai tapo platininiais. Taip pat „Sugababes“ albume „Three“ galima išgirsti Range solinę dainą „Sometimes“.

Range yra laimėjusi „Contribution In Music Award“ ('Indėlis į muziką') apdovanojimą 2006 m. Liverpulyje. Ji yra patvirtinusi, jog ji šiuo metu rašo dainas dar nežinomam atlikėjui, kuris turėtų išleisti albumą kitais metais. Taip pat ji yra vienintelė iš „Sugababes“ narių, kuri buvo seksualiausių moterų pasaulyje sąraše, ir pasiekė 94 vietą.

Asmeninis gyvenimas[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Heidi susitiko savo dabartinį vaikiną Dave Berry 2003 metais. Dave yra MTV laidų vedėjas ir modelis. Jie kartu pasirodė laidoje „Allstar Mr and Mrs“ 2008 m. gegužės 24 d., kur jie nugalėjo kitą įžymybių porą ir laimėjo £15 000 labdarai.

Heidi buvo du kartus hipnotizuota, dėl jos baimės skristi lėktuvu. Taip pat ji yra 1,57 m ūgio.[2]

Šaltiniai[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

  1. „Faktai apie Heidi Range Heidirangefan.com“. Suarchyvuotas originalas 2016-03-06. Nuoroda tikrinta 2008-07-18.
  2. „Heidi Range bio Imdb.com“.

Nuorodos[redaguoti | redaguoti vikitekstą]