Aptarimas:Vanilla Ninja

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Šį straipsnį pataisiau. Ištaisiau visas klaidas kurias pastebėjau, tačiau šis straipsnis dar nebaigtas!

Jį gali papildyti kada nori, stub (nebaigtumo) žymės nebuvimas nereiškia, kad jo negalima pildyti. Ji daugiau dedama tada, kai išties yra mažai informacijos straipsnyje ir labai reikalingas papildymas. --Atlantas 19:17, 2006 Gruodžio 21 (EET)

To nežinojau, kad stub reiškia informacijos trūkumą. Labai dėkoju už suteiktą informaciją.

Dėl užrakinimo. Atsiprašau už nesklandumus. Mes susitarėmė jog nuorodų nebekeisime. Manau teisingiausia abi nuorodas pavadinti vienodai - Vanilla Ninja Gerbėjų svetainė. Prašau jei galite atrakinkite puslapį.

Mes su kitu tinklapio administratoriumi susitarėme ir išsprendėme visus nesutarimus. Noriu atnaujinti Vanilla Ninja diskografiją ir biografiją. Iš anksto dėkoju. Prašau atrakinkite temą.

Pakeičiau nuorodas, nes 2 Gerbėjų svetainės susijungė į vieną.

Kadangi vyko redagavimo karas tarp vienos svetainės reklamuotųjų ir kitos, straipsnį užrakinau, kad baigtųsi svetainių reklamavimas. Jei ką nors norėsite pridėti prie straipsnio prašome rašyti į aptarimus. --Atlantas 07:36, 2008 rugpjūčio 16 (EEST)

Gerai, atsiprašau už nesklandumus. Įdėkite nuorodas į abi svetaines vienodu pavadinimu, taip bus sąžiningiausia. Nenoriu būti tas, dėl kurio kaltės šis straipsnis tapo užrakintas. Aš prisižadu nieko nekeisti ir nekeisti nuorodų, jei jas abi pavadinsite vienodai.

Prašau wikipedijos administratorių, redaktorių netrinti lietuviškos Vanilla Ninja svetainės nuorodos. Mūsų svetainė yra oficiali fanų (gerbėjų) svetainė, t.y. apie mus žino pati grupė ir valdyba. Dėkoju.

Trindami nuorodas tik parodote, kad jums straipsnių autoriai visiškais nesvarbūs ir rodote nepagarbą trindami nuorodas.

Vikipedija yra enciklopedija, o ne svetainių katalogas. Be to, „jei nepageidaujate, kad jūsų įvestas turinys būtų negailestingai redaguojamas ir platinamas, nerašykite čia“. --Homo 20:11, 2009 balandžio 23 (EEST)