Aptarimas:Tobis Group

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Komentaras dėl straipsnio nereikšmingumo ir siūlymo jį trinti vikifikuota[redaguoti vikitekstą]

Sveiki, pirmiausiai straipsnis buvo pažymėtas kaip nereikšmingas, nors turi bent 10 išorinių nuorodų, tarp jų Elta.lt, ve.lt, ktk.lt, manodruskininkai.lt, Mamų Unija tinklalapis, lmrd.lt, vavm.lt. Anot Wiki taisyklių: "aprašytas nepriklausomuose nuo straipsnio objekto patikimuose antriniuose šaltiniuose". Ar reikia pridėti daugiau šaltinių? O gal aprašyti įmonių grupės egzistenciją gali tik didžiosios grupės? Remiantis Wiki taisyklėmis, ne „reikšmingumas nepainiotinas su populiarumu, garsumu, nuopelnais ar gerais norais“. Jei yra kitos priežastys, prašau pasidalinkite jomis, kad būtų galima dar patobulinti straipsnį.

Kam jis išvis jis reikalingas rinkodaros tikslais? Naudokite savo puslapį, girkite save ten kiek širdis geidžia. [1]. Jūsų rinka nėra įdomi eiliniam vartotojui, todėl ir šaltinių mažai. Taip VŽ ne viską aprašo, bet jeigu jose nieko nėra apie įmonę, veikiausiai ir neverta jos aprašinėti čia.--Vaidila (aptarimas) 09:43, 25 spalio 2018 (EEST)[atsakyti]

Čia nėra rinkodaros, nepaminėtas nei vienas prekinis ženklas, pateikti tik faktai. VŽ info, kuria papildysime straipsnį: 1, 2, 3, 4.

Čia mano nuomonę gali būti ir užginčyta, bet vis vien jūs turit visą info savo psl. ir čia, ko gero, tik ją nukopijavot ir tiek. Kokią pridėtinę vertę jūsų str. kuria vikipedijos vartotojui, jeigu čia tik tuščia kopija? Glaustai pateikta info, paminėti faktai, kurių nerasit jūsų svetainėje...--Vaidila (aptarimas) 10:24, 25 spalio 2018 (EEST)[atsakyti]

Patikinu, jog šiame Wikipedios straipsnyje yra pateikiama gerokai daugiau informacijos nei mūsų tinklapyje. Galite tai patikrinti. Dėl įdomumo eiliniam vartotojui, įmonės atstovaujamą produkciją naudoja bent 70-80% visų vairuojančiųjų (Lietuvoje), ant visų produktų yra Tobis vardo žymos, todėl įžvelgiame poreikį šio straipsnio būtinybei.