Aptarimas:Tauro apygarda

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Tam ir yra schemos, kad būtų absoliučiai aišku ir vaizdinga. Aprašymas būtų glaustesnis, tačiau žymiai painesnis. Gal partizanų atminimui Knutux netaupykime.

Turbo 15:45, 2007 Gegužės 31 (EEST)

Pirma - aptarimuose negalima rašyti atsakymo į ne čia užduotą klausimą, nebet paminėtumėt ir klausimą. Kitu atveju vėliau atėjęs žmogus ensupras apie ką šnekate. Antra - čia ne prie ko taupymas, kalba yra apie kuo patogesnį informacijos pateikimą ir informacijos perteklius čia tikrai negelbsti. Reikia sugalvoti kažkokį patogų informacijos pateikimo būdą be dubliavimo (pvz., turėti lentelė su visomis rinktinėmis, jų sukūrimo ir išformavimo datom - nebus nei painu, nei perteklinga). knutux 15:49, 2007 Gegužės 31 (EEST)
Naujausiuose keitimuose nebuvo galima atsakinėti į jūsų ne itin racionalų

pasiūlymą (skirt) (ist) . . Tauro apygarda‎; 15:39 . . (-55) . . Knutux (Aptarimas | indėlis) ({cleanup} - informacija dubliuojasi, galima tiesiog parašyti kokios buvo rinktinės įkūrimo metu ir kokiom datos suformuotos naujos ar panaikintos senos) -- kuris greitai dings. Todėl parašiau čia. Beje, koks potvarkis draudžia aptarinėti straipsnį čia, jei priekaištas naujausių keitimų juostoje. Schema iš tiesų gal būt pati vaizdingiausia išeitis. Tačiau nežinau, kaip ją čia nupiešti.

Turbo 15:57, 2007 Gegužės 31 (EEST)

Aš nesakau kad draudžiama, bet kad jei aptarimuose nėra konteksto, reikia būtinai parašyti apie ką komentuojate (pamėginkite perskaityti pirmą šio aptarimo sakinį įsivaizduodami, kad čia atėjote pirmą kartą ir suprasit, kad konteksto čia nėra - yra tik atsakymas į nežinia kokį klausimą). knutux 16:03, 2007 Gegužės 31 (EEST)
Atrodo , dabar jau pakenčiamas variantas.

Turbo 21:04, 2007 Gegužės 31 (EEST)

Istorikai išskiria septynis Tauro apygardos kovos ir raidos etapus, kiekvieną jų siedami su konkretaus vado, pakeitusio žuvusįjį veikla. Pagalvosiu kaip kiekvieną etapą įvardinti. Turbūt - Susikūrimas (Taunio), Ryšių plėtojimas (Mykolo-Jono), Sukarinimas(Baltūsio), Persiorganizavimas į tėvonijas, Sunaikinimas...Turbo 18:40, 2007 Birželio 1 (EEST)

gal ir neblogai čia sumąstei su tais etapais, tik nesupratau, ką pats vadini "veiklos archyvavimu" Gugis 15:42, 2007 Birželio 19 (EEST)