Aptarimas:Spaudos laisvė ir knygnešystė

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Tai mano minimaliai paredaguotas, nežinomo autoriaus tekstas dovnotas vikpedijai. Dėkui - reikia sutvarkyti kai kur technines detales. Pagarbiai Turbo 11:35, 1 Kovo 2006 (EET)

Palyg.: http://www.slaptai.lt/Tekstai/Valstybes/Lietuva/Lie_skeivys1001.htm
dėkui Jonai. Įtariu ir tokį Gintarą Visocką - vakar buvo įdomioje situacijoje. Problema - susisiekti su Rimvydu Skeiviu. Man šiame straipsnyje netiko vienintelis dalykas - teigta jog Lietuvoje yra spaudos laisvė. Formaliai de jure -taip, realiai - dėl medijos kovoja it ją kontrolioja daug jėgų, netgi slaptų. Pabandyk ką nors nunešti pvz apie .... į L.Rytą. Cenzūra. Ką bekalbėti apie situaciją wikipedijoje?? Turbo 11:47, 1 Kovo 2006 (EET)
O.K. Dėkui knutux - o kaip vertinti, kad mano str. knygnešystė (konkreti medžiaga -buvo pakeista šio fenomeno studija - atstatė elnux?? Turbo 11:55, 1 Kovo 2006 (EET)
Perskaičiau dvi aukščiau esančęias žinutes ir kažkaip keistai panorau sužinoti kas jose parašyta. Ar čia vėl sąmokslų teorijos lenda? knutux 12:00, 1 Kovo 2006 (EET)
Knutux - nurodykite savo faksą -aš Jums Lietuvos Aukščiausio Teismo atsakymo kopiją 2004 01 29 - "kad mano nurodyti faktai dėl savižudybių imitavimo... yra svarbūs" ir kad bus "atkreiptas dėmesys" (kai (jei)) atitnkamos bylos pasieks AT). Vartodami donskizmą sąmokslo teorija (esu labiau praktikas - jei ne, įrodinėkite Lietuvos aukščiausioje kasacinėje įstaigoje - AT) rodote nepagarbą ir žuvusiems... Turbo 13:35, 1 Kovo 2006 (EET)
Visiškai nenoriu ginčytis apie jokius faktus ar teorijas, pasisakymai yra ne vietoje ir dalyvio Turbo tikrai daugiau nebeatblokuosiu, kai jis eilinį kartą įgris kitiems administratoriams. knutux 13:48, 1 Kovo 2006 (EET)
Blokavimo pagrindas yra juridinė kategorija, susijusi su žiniasklaidos laisve. Įgrisimas - subjektyvus faktorius, kuris gali būti juridiškai pagrįstas arba nepagrįstas ir neteisėtas. Turbo 13:55, 1 Kovo 2006 (EET)
Atmesta buvo ne dėl straipsnio turinio, bet dėl jo formos - švelniai sakant buvo išdarkytas straipsnis [1]. eLNuko 12:01, 1 Kovo 2006 (EET)