Aptarimas:Natūralistinė klaida

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Jei šios klaidos nėra, tuomet ištrinkite ir šį straipsnį, ir nuorodą į tokią klaidą straipsnyje Apeliavimas į gamtą. Jei kas nors įdėtumėte tarptautines nuorodas - sutvarkyčiau lietuvišką variantą pagal kitas kalbas.

Negi taip sunku pasižiūrėti angliškoje wiki? O šiaip parašyti straipsnį ir sakyti "jei toks dalykas neegzistuoja tai ištrinkite šį straipsnį" gali būti palaikyta (galbūt klaidingai) ir trolinimu. Nerašyk straipsnių apie tai, kas net nežinai ar egzistuoja, bus paprasčiau :) --Nomad 08:25, 2006 Lapkričio 21 (EET)
Nežinau, kaip į anglų ar kokią kitą kalbą turėtų būti verčiamas šis terminas. Nežinau aprašomo objekto, bet turiu pasitikėti autoriumi, kuris šį tekstą įrašė į straipsnį Apeliavimas į gamtą. Vis tik dar šiek tiek abejoju. Tikiuosi, kad pradėjau reikalingo straipsnio pradžią. (Straipsnis yra reikalingas, jei į jį rodo nors vienas kitas straipsnis.) Kartu jį paversime į išsamų straipsnį. Vikipedija neturi minimalaus indėlio apribojimo. --Mykolas OK
Hm :) Tereikėjo paspausti ant interwiki nuorodos arba vienos iš žemiau esančių nuorodų, ir būtum paskaitęs apie appeal to nature bei kuo ji skiriasi nuo naturalistic fallacy. Na, bet čia smulkmena, tiesiog keistai pasirodė, kai pradėjai rašyti straipsnį net nežinodamas, ar toks dalykas apskritai egzistuoja - paprastai visi rašo straipsnius apie tai, apie ką bent šiek tiek jau žino. Bet tai tik tarp kitko; džiaugsiuos jei prisidėsi prie loginių ir argumentacijos klaidų aprašymo, dar gana daug jų likę. --Nomad 19:03, 2006 Lapkričio 21 (EET)
Vieną kartą - rašai apie tai, ką žinai, išmanai, kitą kartą giliniesi į naują temą, verti iš kitų kalbų, o kartais tvarkai struktūrą (ne prasmę) tų tekstų, kuriuos parašė kiti, išmanantys, įsigilinę į tas temas. Sėkmės! --Mykolas OK