Aptarimas:NGC 7635

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Net nežinau, ar verta jį kelti į wiki žodyną, ar tiesiog trinti? Kas gi ieškos žodyne (ar vikipedijoje) įrašo NGC 7635? --Nomad 12:05, 2007 rugsėjo 3 (EEST)

Astronomui labai įprasta ieškoti tokio pavadinimo. Nors informacijos straipsnelyje mažoka, tačiau trinti gal nereikėtų. Apskritai manau, kad reikėtų vos ne dviejų atskirų žymių - viena dėl to, kad tik terminas, o kita - kad kelti į wiki žodyną. Tai, kad terminas sakytų redaktoriams, kad galima/reikia plėsti straipsnelį (na maždaug stub atitikmuo). Kelti į wiki žodyną ir trinti iš wikipedijos reikia tik išimtinais atvejais, toks kaip "vėžlioti" (Šablono_aptarimas:Terminas). Orionus 13:41, 2007 rugsėjo 3 (EEST)
Tame ir problema, kad tokio termino ieškos tik astronomas ar bent jau besidomintis astronomija. Ar bent jau kažkur girdėjęs, kad egzistuoja toks ūkas. Taigi, šis straipsnis jam jokios naujos informacijos nesuteiks. Žinoma, jei kas nors praplėstų bent iki normalaus stubo, kelti/trinti nereiktų. --Nomad 14:33, 2007 rugsėjo 3 (EEST)