Aptarimas:Motyvacinis laiškas

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Ar tikrai Vikipedijoje vieta instrukcijoms kaip reikia rašyti motyvacinius laiškus? Jei taip, tai gal verta bent kiek daugiau aprašymo (gal net su istorija) pridėt, kad solidžiau atrodytų? knutux 08:51, 17 Rugpjūčio 2006 (EEST)

Manau, kad Vikipedija yra didžiulis informacijos šaltinis, kurioje galima rasti viska, nuo a iki Ž, taip pat ir informaciją kaip reikia rašyti motyvacinį laišką, todėl nemanau, kad reikėtu apsiriboti vien tik istoriniais faktais. Sirex 11:20, 17 Rugpjūčio 2006 (EEST)
Na Vikipedija tikrai nėra informacijos šiukšlynas, kur galima rasti bet ką, žr Kas nėra Vikipedija. Tai anksčiau minėtų teiginių nereikėtų laikyti rimtu argumentu. Enciklopedija turi pateikti objektyvią informaciją, o bet kokios instrukcijos potencialiai yra POV. knutux 12:30, 17 Rugpjūčio 2006 (EEST)
Apsiskaičiau nurodytą informaciją, gal šis straipsnis kiek ir neatitinka Vikipedijos taisyklių, todėl šiek tiek jį perdarysiu. Bet vis tik norėtūsi, kad Vikipedija būtų visapusiškos ir tvarkingos informacijos žinynas (ne šiūkšlynas), o ne tik sausos teorijos rinkinys. Sirex 14:03, 17 Rugpjūčio 2006 (EEST)