Aptarimas:MTV Vaivorykštė

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

prašau neištrinti . ne šiaip sau keliu i vikipedija. laidu istorija - tai grynai viki formatas. taip- laidoje yra muzikos. ne-pavardziu nebus. come on - sedziu tris valandas ir dabar viska istrini....-- šis nepasirašytas komentaras buvo paliktas naudotojo Jonasmtv (aptarimasindėlis)

Na ne mano problema, kad sėdėjote tris valandas nesusipažinęs su vidine tvarka, pvz. prieš pradedant vairuoti automobilį pravartu pirma sužinoti kaip jis stabdomas. Ir ne jums vienam taip papuolė kad darbas veltui - turbūt kiekvienas čia esantis yra tai patyręs. Jei ten laidų istorija (maniau kad programa,neįsigilinau), tai galbūt ir gali likti straipsnyje, bet vėlgi skirtingi dalyviai gali turėti skritingas nuomones. O daugybės nuotraukų tikrai nereikia, ir taip pat prašome nurodyti licencijas įkeliamoms (žr Pagalba:Paveikslėliai)--Mea 14:50, 2008 kovo 2 (EET)

Neištrindinėkit JONOBLOGO nuorodos - tai svarbiausių nuorodų šiame staripsnyje - JONOBLOGE pateikiama naujausia informacija apie laida, konkursus etc. ! -- šis nepasirašytas komentaras buvo paliktas naudotojo Jonasmtv (aptarimasindėlis)

Į blogus paprastai nuorodų nededama. - Siggis 15:47, 2008 kovo 16 (EET)

tai išskirtinis atvejis. tai ne blogas, o laidos dalis (jame skelbiami konkursai etc) -- šis nepasirašytas komentaras buvo paliktas naudotojo Jonasmtv (aptarimasindėlis)

Ar tikrai reikia pildyti straipsnį kiekvieną savaitę įdedant po eilutę laidos anonso? Negi laida neturi savo puslapio, būtų paprasčiau čia įdėti nuorodą. Laidos anonsas nėra Vikipedijos informacija. Siggis 22:10, 2008 balandžio 19 (EEST)

Manau, kad straipsnis turėtų likti vikipedijoje, bet po sutvarkymo. Reikėtų pašalinti rengėjų vardus (lentelę „Komanda“), laidų lentelę su datomis perrašyti į paprastą pastraipą ar paprastą sąrašą ir, kai kur pataisius klaidas, būtų tinkamas straipsnis. --rencas 19:55, 2 gruodžio 2009 (EET)[atsakyti]

Aš apskritai už tai, kad Vikipedijoje straipsniai būtų tik apie pačias žymiausias ir tikrai reikšmingas laidas (maždaug Mythbusters ar Top Gear lygio plius minus). Bet esamame kontekste šis straipsnis net visai geras ir gana išsamus, galbūt verta palikti. Ar yra prieštaraujančių? Jei ne, po kelių dienų nuimsiu skydelį --Nomad (aptarimas) 11:16, 25 balandžio 2012 (EEST)[atsakyti]