Aptarimas:Kuršių nerija

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Kodėl neįdėjus staripsnyje nuorodos apie tai, kad Kuršių nerija netik pusiasalis pet ir nerija kaip reljefo forma?--qwarc 12:59, 18 Sausio 2006 (EET)

Pirmoje pastraipoje aš jau matau nuorodą (gal tik apibūdinti galima būtų tiksliau, jei reikia): Nerija (iš vok. Neringe) reiškia ilgą, siaurą smėlio juostą. O pats tokio tipo reljefo darinio detalus aprašymas būtų gražiau jau turėti tame atskirame (ir bendro pobūdžio) straipsnyje nerija. Ar ne?

Pasaulio Paveldo sąrašas[redaguoti vikitekstą]

Siūlau įtraukti šį ir kitus atitinkamus straipsnius į kategoriją Category:Pasaulio Paveldo sąrašas, ta proga sukuriant minėtą kategoriją kaip JTO subkategoriją. --Nomad 11:48, 5 Gegužės 2006 (EEST)

Nerija - germaniškas žodis?[redaguoti vikitekstą]

Būtų įdomu sužinoti, kokiais šaltiniais remiasi informcija, kad žodis nerija yra vokiškos kilmės. Konsultantas 09:15, 2006 Gruodžio 6 (EET)

kas sudaro Kuršių Neriją?[redaguoti vikitekstą]

gal reikėtų papasakoti kokių vietų ten yra(Raganų kalnas, Medžių gatvė, Parnidžio kopa, vienintelis jūrų muziejus Lietuvoje....) ten gi visokių gėrybių pilna. Dviračių takas...

Lonely planet[redaguoti vikitekstą]

Gal vertetu pamineti, kad Kursiu nerijos papludimiai "Lonely planet" (vieno didziausiu kelionu zurnalo) geriausiu pasaulio papludymiu desimtuke uzeme antra vieta? http://www.lonelyplanet.com/thailand/travel-tips-and-articles/42/48205#