Aptarimas:Idzumi

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Labiau panašu į kažkokį reklaminį bukletą, o ne enciklopedijos straipsnį.

Enciklopedijoje negali būti straipsnis, kuriame tiesiog reklamuojamos konkrečios įmonės tiekiamos paslaugos ir nieko daugiau. Jei tasai centras kuo tai įdomus, originalus ar ekonominiu mastu Lietuvai reikšmingas, tai reikia matyt aprašyti kūrimosi istoriją, daugiau papasakoti apie jo taikomus metodus, pasakyti, kuo jis skiriasi nuo kitų panašių ir pan. Vikipedijoje nepriimta dėti mobilaus telefono numerius ir kitą panašią informaciją. Audriusa 21:34, 2 Balandžio 2006 (EEST)

Aš manau tai gali būti naudinga žmonėms.[redaguoti vikitekstą]

Manau jog enciklopedijoje turi būti vis tai kas naudinga žmonėms. Tačiau kur žmonėms reikia sužinoti apie įmones ir visas kitas jam rūpimas paslaugas?

Paieškokit straipsnių apie įmones kokioje nors tikroje enciklopedijoje arba angliškoje Vikipedijoje. Jei rasite priimtų, pamėginkite parašyti kuo panašesniu stiliumi. Dauguma politikų bei verslininkų daro klaidą mėgindami čia įkelti reklaminę medžiagą, kuri paprastai enciklopedijai visiškai netinka. Galima neutraliai aprašyti keletą kosmetikos gydymo būdų, skirtinguose straipsniuose, gilinantis būtent į juos, ir nurodyti savo tinklalapį kaip papildomą informacijos šaltinį. Taip teks įdėti daugiau darbo, bet gal kartais pavyktų pelnyti bendrijos palankumą? Vieno žmogaus nuomonė Vikipedijoje reiškia ne per daugiausia. Audriusa 14:13, 3 Balandžio 2006 (EEST)

Citata:"Paieškokit straipsnių apie įmones<...>angliškoje Vikipedijoje." Kodel mes turime lygiuotis i kitus?

Kompanijų sąrašas pagal valstybes angliškoje vikipedijoje [1], jei kam prireiktų. extate 19:23, 4 Balandžio 2006 (EEST) Tai kad lietuvos ten ner... (nuejus tuscia)

Reikėtų Rubicon group įrašyti... Audriusa 12:32, 5 Balandžio 2006 (EEST)