Aptarimas:Geopatologija

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Man atrodo, šis straipsnis dubliuoja turimą Žemės spinduliai. Gal geriau juos sujungti? --Vajezus 15:30, 2006 Lapkričio 27 (EET)

Išties dubliuojasi. Reikėtų greičiausiai aną straipsnį prijungti prie to, kadangi šio pavadinimas konkretesnis ir apibrėžia plačiau imamą vartoti terminą - geopatologija. -..- Hugo.arg aptarimas 15:50, 2006 Lapkričio 27 (EET)

Nesu tikras, ar verta palikti nuorodą [1]. Viena vertus, ji gan neblogai aprašo, kas per dalykas ta geopatologija, t.y. - patologiškų svaičiojimų rinkinys, tiesiai tariant. Kita vertus, ten pilna švelniai tariant klaidingos informacijos, pavyzdžiui, kad feng šui yra "visų vertinamas mokslas" ar kad visas tas reikalas paremtas gausybe eksperimentų. Nesolidu wikipedijoje pateikti nuorodą į klaidinantį šaltinį, nebent pridėti kokį papildomą paaiškinimą. Parašykit, ką manote. --Nomad 03:26, 2007 Sausio 5 (EET)

Na tai vis šiokia tokia informacija lietuvių kalba. O skaitytojas visada turi atsirinkti, kuom pasitikėti, o kuom ne. Čia niekas kitas už jį to nepadarys. Hugo.arg 12:34, 2007 Sausio 5 (EET)

Nemanau, kad tokia filosofija galima pateisinti klaidinančių šaltinių dėjimą į enciklopediją. --Nomad 12:44, 2007 Sausio 5 (EET)
Tu nesikarščiuok, išimti reikia gerai apsvarsčius argumentus už ir prieš, o ne todėl, kad kažkam nepatinka. Aš tvirtos nuomonės neturiu, išimt ar palikt, tik išsakiau argumentus tiek už tiek prieš ir siūliau apsvarstyti. --Nomad 13:09, 2007 Sausio 5 (EET)

Zonos turėtų vadintis ne geopatologinės zonos, o geopatogeninės zonos...--rencas 15:05, 27 birželio 2010 (EEST)[atsakyti]