Aptarimas:Dzūkijos nacionalinis parkas

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Protestuoju - čia ne daugiau nei trys rajonai, bet trys. Sutinku, kad jei daugiau, tai nerašome išvis, bet jeigu iki trijų imtinai, mano kuklia nuomone, dėti verta. --CD

Sutiksiu tik tada, jei formaliai bus aprašyta taisyklė (pvz: "straipsnis gali būti priskirtas regiono (miesto, savivaldybės, valstybės) kategorijai, tačiau jei straipsnis priklauso daugiau nei X regionų, toks straipsnis gali būti priskirtas tik didesnio regiono (valstybės, žemyno) kategorijai" arba "straipsnis negali būti priskirtas daugiau nei X lygiaverčių kategorijų (regionų, profesijų, valstybių asmenybių), tokiu atveju reiktų straipsnį priskirti apimančiai kategorijai"; mano nuomone optimaliausias X - 2, bet blogiausiu atveju tiktų ir 3). Nes jei nebus taisyklės, bus piknaudžiavimas. knutux 11:50, 10 Gegužės 2006 (EEST)
O kaip tokią taisyklę įforminti?
Na reiktų kad taisyklė patektų į puslapį Wikipedia:Straipsnių kategorizavimo taisyklės. Tai tikriausiai pirma reikia pasiūlyti aptarime, jei niekas neprieštaraus - balsuoti ir rašyti į tą puslapį. knutux 12:12, 10 Gegužės 2006 (EEST)

Ar Čepkelių raistas patenka į Dzūkijos nacionalinį parką? Berods ne tik Rezervato administracija Marcinkonyse o pats raistas ir tuo pačiu rezervatas ne nac. parke--Qwarc 21:17, 11 Gegužės 2006 (EEST)

Išrinktas pavyzdiniu.--Vaidila (aptarimas) 07:32, 5 liepos 2021 (EEST)[atsakyti]