Aptarimas:C++

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
(Nukreipta iš puslapio Aptarimas:C plius plius)

Revertuokit 80.136.155.3 keitimą. Pavienių eilučių trynimas iš progamų listingų. Subtilus vandalizmas .

Vėl tas pats, dabar 80.136.158.166. Nenusibosta gi žmonėms!

Kai kurie menkai susipažinę su šia programavimo kalba VP vartotojai atmeta "std::" (cit.:"Išvedant duomenis į ekraną nebūtina rašyti std::"), todėl noriu paaiškinti situaciją. C++ kalboje objektai cin ir cout priklauso namespace (vardų erdvei?) "std". Atitinkamai, tam, kad pasiekti norimoje vardų erdvėje esantį identifikatorių, kreipiamasi taip: namespace::identifier. Vardų erdvės yra sąlyginai naujas dalykas C++, todėl gal dar ne visi apie jas žino. --Vajezus 20:48, 2006 Lapkričio 23 (EET)

Peržiūrėjau šitame straipsnyje pateiktus pavyzdžius ir niekaip nesupratau, kodėl straipsnyje apie C++ kalbą, kur "tradicinės" C kalbos pavyzdžių tikimasi nebent palyginimui, dar pateikiamas ir kažkoks neaiškus kitokios paskirties (ir, beje, neteisingas -- pabandykit sukompiliuoti patys) pavyzdys. Be to, nereikėtų taip nekaltai demonstruoti to 'system("PAUSE")', nes šitas dalykas toli gražu ne cross-platform'inis. Bandžiau visa tai ištaisyti, deja, yra ir nepritariančių... 213.164.97.26 16:49, 2008 lapkričio 21 (EET)

Sugrąžinau jūsų keitimą. Prieš išsaugojant pakeitimus straipsnyje, reikėtų įrašyti komentarą, nes kartais keitimai gali būti nesuprasti ir atmesti. --Homo 16:52, 2008 lapkričio 21 (EET)

Beviltiškas[redaguoti vikitekstą]

Straipsnį reikia perrašyti. Čia labai sena programavimo kalba, reikėtų ko gero istorinės apžvalgos kaip ji keitėsi, kaip atsirado std::string, std::vector, std::shared_ptr, kad labai pasikeitė ir daug palengvėjo lygiagretus programavimas ir apskritai kalba dabar labai jau nebe ta. Šiuo metu vis tai sumalta į pusantro sakinio antraštėje, užtat daugumą turinio užima kelių programų listingai, nelabai aiškinant ką jie čia iliustruoja ar demonstruoja. AudriusA (aptarimas) 16:28, 31 sausio 2021 (EET)[atsakyti]