Aptarimas:Autologinė kamieninių kraujo ląstelių transplantacija

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Gal šitą vertėtų padaryti Kaulų čiulpų transplantacija dalimi? Dirgela 14:28, 17 Bir 2005 (EEST)

Jei labai norisi, galima ir padaryti, o iš šito redirect daryti, nors nelabai gal ir čia jis trukdo? Knutux 14:31, 17 Bir 2005 (EEST)
Tiesiog tiek šitas, tiek alogeninė atrodo idealiais straipsnio skyreliais, bet gal man čia mergist'inės tendencijos užėjo. Dirgela 14:33, 17 Bir 2005 (EEST)
Na dėl autogeninės gal dar ir sutikčiau, bet alogeninėj tikrai daug galima prirašyt - apie atskirus atvejus (giminingas, negiminingas, singenines), tikimybes rasti giminingą/negiminingą donorą, gal net šiek tiek apie TPŠR (atmetimo reakciją) ir pan. Na o apie autogeninę labai daugiau negu dabar yra neišeitų prirašyti. Knutux 14:36, 17 Bir 2005 (EEST)
Turėtų likti atskirais, nes labai plačios temos, prie kiekvienos galima išvardinti indikacijas - ligas, kada atliekama, koks efektyvumas ir prognozė. Taip pat labai siaurai minima pati procedūros eiga ir stadijos (mieloabliacija, aukštų dozių terapija, kondicionavimas - reikėtų paaiškinti visus šiuos temrinus). Pagaliau ir atiekama KKLT daugausiai Lietuvoje iš visų Baltijos šalių (ypač alogeninės), čia irgi įdomi info būtų su skaičiais ir centrais. Paracetamol (aptarimas) 10:33, 5 gruodžio 2013 (EET)[atsakyti]