Aptarimas:Audrius Jurgelevičius

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

El. paštu gavau nusiskundimą "nuolatos talpinama ir vėl ištrinama informacija apie mano kolegą Audrių Jurgelevičių. Šiuo metu puslapis užrakintas ir melo ištrinti nebeišeina. <..> melo talpinimas kenkia į enciklopedinį žinyną pretenduojančiam puslapiui. Negeri žmonės siekdami suklaidinti kolegas deda informaciją, dėl kurios dar vyksta teisminiai ginčai arba dezinformaciją. Geriau jau būtų mažiau parašyta, negu parašyta netiesa.", todėl siūlau prižiūrintiems straipsnį žmonėms pasvarstyti apie galimybę uždėti {{NPOV}} kol išaiškės kur ten šmeižtas, o kur ne. Aš nelabai gilinausi, tai negalėčiau dėti NPOV, nes iš pirmo žvilgsnio šaltiniai lyg ir yra, tik tiek kad informacija pateikiama kiek tendencingai (ypač antroji iš abejotinų pastraipų, kur daug prirašyta apie tai, kaip nutraukta byla, nors enciklopedijoje labiau tiktų rašyti tik apie įvykusius teismus, kuriuose aprašomasis pripažintas kaltu). knutux 12:41, 2008 sausio 21 (EET)

2007 m. spalio 5 d. Audrius Jurgelevičius Lietuvos švietimo darbuotojų profesinės sąjungos suvažiavimo [1] sprendimu už skaldytojišką veiklą buvo pašalintas iš profsąjungos narių.

2007 m. spalio 1 d. Vilniaus 3-čiasis apylinkės teismas nutraukė Audriui Jugrelevičiui iškeltą baudžiamąją bylą dėl šmeižto atsižvelgdamas į tai, kad jis prisipažino, nuoširdžiai gailėjosi ir atsiprašė Lietuvos švietimo profesinės sąjungos pirmininko Alekso Bružo už savo elgesį [2].