Šablono aptarimas:Wikiportals

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Paskutini pav. (Entomologijai) galbūt galima būtų padaryt iš Image:Tsetsemeyers1880.jpg? Arba dėti tą drugelį, kur dabar prie zoologijos įdėtas, o ten ieškoti kokio bendresnio paveikslėlio. E rulez 11:35, 25 Rugpjūčio 2005 (EEST)

Gal zoologijai labiau tiktų ar ? knutux 12:05, 25 Rugpjūčio 2005 (EEST)
Kai toks mažas paveiksliukas, sunku pasakyt, kad ten lapė, nors lygiai taip pat sunku atskirt, kad ten balandis prie ornitologijos. Aš renkuosi mamutą, tik nėra reikalo atskirai įkėlinėt sumažinto pav., tas iš commons prie 25px net truputi geriau atrodo. ;) Pakeičiau template, atrodo gana neblogai (dabar balandis atrodo prasčiausiai ;)) E rulez 12:17, 25 Rugpjūčio 2005 (EEST)
Na aš ir dėjau ne dėl sumažinimo, bet norėjau transparency padaryt, tikriausiai sumažintą įdėjau, nes paėmiau iš thumbnail'o :). Teks dabar ištrinti. knutux 12:29, 25 Rugpjūčio 2005 (EEST)
Siūlyčiau kitaip išdėlioti portalus lentelėje, nes pvz. Lotynų Amerika galėtų geografijos subportalas, juolab, kad planuoju daryti Okeanijos subportalą. --Hugo.arg 17:04, 6 Birželio 2006 (EEST)

Šis šablonas yra netvarkingai, jame sunku orientuotis, keistai atrodo ir neaišku kaip įdėti naujas vikisrtis, kaip filosofija, kalbos ir t.t. Siūlau vietoje jo vikisričių apačioje dėti Šablonas:Pradžia-Naršymas. Taip pat, kai kurioms iš ten esančių vikisričių sukurčiau atskirus šablonus, kur būtų visos su jomis susijusios vikisritys. Pvz. Biologijai ir geografijai būtų dar kitas šablonas, kuris būtų visose tos temos straipsniuose. Kur per mažai susijusių vikisričių, kad būtų galima tokį šabloną įdėti, tiesiog parašyčiau "susijusios vikisritys" ar pan. Niekas neprieštaraujat?--tired time 22:19, 26 rugsėjo 2009 (EEST)[atsakyti]

Pritariu, tas jau tikrai perpildytas. Hugo.arg 22:27, 26 rugsėjo 2009 (EEST)[atsakyti]