Šablono aptarimas:Lietuvos Respublikos Ministras Pirmininkas

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
(Nukreipta iš puslapio Šablono aptarimas:Lietuvos premjerai)

O gal LTSR Aukščiausios Tarybos pirmininkai? --JonasS 15:18, 22 Liepos 2006 (EEST)

Aykščiausia taryba buvo įstatymų leidžiamasis organas, o ministrų taryba - vykdomasis--Qwarc 10:17, 23 Liepos 2006 (EEST)
Dar dvi mažos pastabėlės: Man atrodo, kad Lietuvos Ministrai Pirmininkai turėtų būti iš mažųjų raidžių, o nuoroda (kaip ir prie Lietuvos premjerai) turėtų vesti į konkrečią temą (ne ne aplamai kažkur abstrakčiai). Jei atitinkamų straipsnių nėra, tada gal nereiktų ir nuorodų... --JonasS 10:05, 23 Liepos 2006 (EEST)


Dėl Lietuvos premjero koncepcijos[redaguoti vikitekstą]

Visai netyčia tik dabar pastebėjau, kad labai keistai atrodo šis šablonas. Kaip suprantu, Lietuvos premjerų 1940-1990 m. laikotarpiu (dėl 1941 m. galima ginčytis, tačiau Juozo Ambrazevičiaus čia įrašyto šiaip ar taip nėra) nebuvo, visų pirma dėl to, kad tuo laikotarpiu veikė okupacinės ar marionetinio pobūdžio administracijos, Lietuvos nebuvo žemėlapyje. Visų antra, Lietuvos TSR nėra pagrindo laikyti legitimia Lietuvos Respublikos tęsėja dėl neteisėto LR aneksijos WW2. Todėl šablone, manau, neturėtų būti ir kolaboracinio pobūdžio premjerų, jiems reikėtų nepatingėti atskirą šabloną sukurti, nes dabar gaunasi, kad Vikipedija daro savo istorinę reviziją.--Viskonsas (aptarimas) 17:47, 18 gruodžio 2013 (EET)[atsakyti]