Šablono aptarimas:Infolentelė ežeras

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Visiškai nesiprantu, kodėl vienuose straipsniuose pasikeitė šablonas, o kituose ne?? -..- Hugo.arg aptarimas 11:51, 2006 Lapkričio 4 (EET)

Nežinau konkrečiai ką turit omenyje, bet šiaip šablonas turi vieną "ydą" ir drįsiu paklausti ar leistumėte man ją pašalinti....Prie paveikslėlio priskirtas yra paveikslėlio aprašymo-pavadinimo rodymas, bet kol kas beveik niekas ten ir nesinaudoja ta funkcija ir lieka toks nelabai gražus po nuotrauka prierašas {{{fotopav}}}. Tokių straipsnių pavyzdžiai Giluitis, Aralo jūra, Vostoko ežeras, Maigų ežeras ir t.t.

Pagrinde atsiklausiu todėl, nes ketinu visai ištrinti tą paveikslėlio aprašymo funkciją (nes kitaip išspręst šios problemos nemoku..)..bet gal jūs manot kaip kitaip..ar galit ką pasiūlyt?...tik siūlau ..o šiaip (jei dėl Hugo.arg pastabos..) šablonas visur atvaizduojamas panašiai ir teisingai..bent mano naršyklėj... ausis aptarimas 13:21, 2006 Lapkričio 4 (EET)

Šablonas Ežeras[redaguoti vikitekstą]

Sukūriau šabloną (infobox'ą) skirtą ežerui - Šablonas:Infolentelė ežeras. Keista, kad tokio anksčiau nebuvo sukurta. Sugeneruotas rezultato pavyzdys yra mano smėliadėžėje. Laukiu atsiliepimų. eLNuko 15:25, 25 Vasario 2006 (EET)

Jei niekas nieko nesako, tyli - suprantu, kad viskas tinka, galiu pradėti koreguoti senus ežerų aprašymus ir kurti naujus. eLNuko 12:06, 26 Vasario 2006 (EET)
Taip viskas puiku :) --qwarc 12:30, 26 Vasario 2006 (EET)