Naudotojo aptarimas:80.4.147.222: Skirtumas tarp puslapio versijų

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
Ištrintas turinys Pridėtas turinys
Naujas puslapis: Sveiki, prašau pasiskaityti Vikipedija:Straipsnių_kategorizavimo_taisyklės ir laikytis jų kuriant ir priskyrinėjant kategorijas.--~~~~
 
Kad jau tvirtinote, jog šios taisyklės nepatvirtintos...
Eilutė 1: Eilutė 1:
Sveiki,
Sveiki,
prašau pasiskaityti [[Vikipedija:Straipsnių_kategorizavimo_taisyklės]] ir laikytis jų kuriant ir priskyrinėjant kategorijas.--[[Naudotojas:Dirgela|Dirgela]] ([[Naudotojo aptarimas:Dirgela|aptarimas]]) 18:37, 22 liepos 2015 (EEST)
prašau pasiskaityti [[Vikipedija:Straipsnių_kategorizavimo_taisyklės]] ir laikytis jų kuriant ir priskyrinėjant kategorijas.--[[Naudotojas:Dirgela|Dirgela]] ([[Naudotojo aptarimas:Dirgela|aptarimas]]) 18:37, 22 liepos 2015 (EEST)

Kad jau tvirtinote, jog šios taisyklės nepatvirtintos ([[Specialus:Diff/4791540/4792010]] – apie tas pačias?), priminsiu, jog patvirtintos. Jei netikite, pažiūrėkite į aptarimą, kur yra ir balsavimas. Bet jei kilo tokie klausimai, gal paprasčiau bus tiesiog besąlygiškai (be jokių atsikalbinėjimų ir išsisukinėjimų) klausyti visų likusių naudotojų? Tada klaidos įsivaizdavime apie taisyklių patvirtinimą bus nesvarbios.

Beje, taip pat (jei įdomu, pagal [[Vikipedija:Aptarimai]]) reikėtų aptarimuose pasisakinėti tvarkingai: pasirašyti, atsakyti ten, kur buvo pasisakymas, į kurį atsakote, lygiuoti ir t.t. --[[Naudotojas:Martynas Patasius|Martynas Patasius]] ([[Naudotojo aptarimas:Martynas Patasius|aptarimas]]) 21:27, 23 liepos 2015 (EEST)

21:28, 23 liepos 2015 versija

Sveiki, prašau pasiskaityti Vikipedija:Straipsnių_kategorizavimo_taisyklės ir laikytis jų kuriant ir priskyrinėjant kategorijas.--Dirgela (aptarimas) 18:37, 22 liepos 2015 (EEST)[atsakyti]

Kad jau tvirtinote, jog šios taisyklės nepatvirtintos (Specialus:Diff/4791540/4792010 – apie tas pačias?), priminsiu, jog patvirtintos. Jei netikite, pažiūrėkite į aptarimą, kur yra ir balsavimas. Bet jei kilo tokie klausimai, gal paprasčiau bus tiesiog besąlygiškai (be jokių atsikalbinėjimų ir išsisukinėjimų) klausyti visų likusių naudotojų? Tada klaidos įsivaizdavime apie taisyklių patvirtinimą bus nesvarbios.

Beje, taip pat (jei įdomu, pagal Vikipedija:Aptarimai) reikėtų aptarimuose pasisakinėti tvarkingai: pasirašyti, atsakyti ten, kur buvo pasisakymas, į kurį atsakote, lygiuoti ir t.t. --Martynas Patasius (aptarimas) 21:27, 23 liepos 2015 (EEST)[atsakyti]