Naudotojas:VP-bot

Puslapis iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
VP-box
325 000+ Šis dalyvis lietuviškoje Vikipedijoje atliko daugiau nei 325 000 redagavimo veiksmų.
3 280+ Šis dalyvis lietuviškoje Vikipedijoje sukūrė daugiau nei 3 280 straipsnių.

prašymasindėlisskaitiklisspecialieji veiksmaipervadinti puslapiaiblokuotiboto blokavimų sąrašasstatuso suteikimų sąrašassuteikti statusą

Botas
Botas
Šis naudotojas yra botas, valdomas Vpovilaitis (aptarimas).

Tai nėra naudotojas, ar jo klonas, bet automatinė ar pusiau-automatinė paskyra sudėtingiems ar varginantiems veiksmams atlikti.
Administratoriai: jei šis botas blogai dirba prašome jį užblokuoti.

  1. Infolentelių (tiksliau, kreipinių į jas) atnaujinimas straipsniuose, pasikeitus pačių infolentelių (šablonų) parametrų skaičiui ar pavadinimams arba pačių infolentelių pavadinimams (įskaitant pasenusios ar nebenaudotinos infolentelės pakeitimą kita).
  2. Straipsnių pašalinimas iš trinamų kategorijų, prireikus priskiriant juos kitai (tėvinei) kategorijai. (Kategorijų pervadinimas, skaidymas, jungimas)
  3. Straipsnių, įeinančių į pasirinktą kategoriją, paskirstymas į subkategorijas pagal atitinkamuose straipsniuose esančių infolentelių parametrus.
  4. Tarpkalbinių nuorodų atnaujinimas pagal tarpkalbines nuorodas, pateiktas kitų Vikipedijų straipsniuose.
  5. Puslapių iš Vikipedija:Alternatyvi statistika atnaujinimas.
  6. Nuorodų į nuorodinius straipsnius radimas, jas keičiant nuorodomis į straipsnius, operatoriaus pasirinktus iš nurodytųjų atitinkamame nuorodiniame straipsnyje.
  7. Susiliejančių nuorodų straipsniuose pakeitimas.
  8. Smulkūs straipsnių vikisintaksės taisymai, realizuoti en:WP:AWB ir detaliau išvardinti en:WP:GENFIXES (pavyzdžiui, „Fixes common mistakes in "see also" and "external links" sections, removes excess white space.“, „Removes duplicate interwikis and categories.“).
  9. Dvigubų peradresavimų atitaisymas.
  10. Metų ir dienų straipsnių skyrių „Gimtadieniai“ ir „Mirtys“ papildymas ir atnaujinimas pagal biografinius straipsnius, perkeliant iš jų atitinkamą datą ir „apibrėžimą“.
  11. Infolentelių atskirų parametrų reikšmių užpildymas pagal straipsnyje esančių kitų šablonų (įskaitant ir kartu naikintinus iš straipsnio šablonus) parametrus.
  12. Infolentelių atskirų parametrų reikšmių užpildymas pagal atskiruose sąrašuose pateiktą informaciją.
  13. Infolentelių atskirų parametrų reikšmių užpildymas pagal kitų Vikipedijų straipsniuose atitinkamose infolentelėse pateiktą informaciją.
  14. Straipsnių infolentelių įstatymas (joms nesant) ir jų dalinis užpildymas pagal tų straipsnių antraštines eilutes, kitus straipsnyje esančius šablonus bei jų parametrus, kitų Vikipedijų straipsniuose atitinkamose infolentelėse pateiktą informaciją ir/arba atskiruose sąrašuose pateiktą informaciją.
  15. Šablono {{DEFAULTSORT:Pavardė, vardas}} įstatymas į biografinius straipsnius;
  16. Pavardžių ir vardų aprašymo straipsniuose esančių asmenybių sąrašų papildymas pagal biografinius straipsnius, perkeliant iš jų atitinkamas datas ir „apibrėžimą“;
  17. Nuorodų (išnašų) į enciklopedijas šablonų atskirų parametrų reikšmių užpildymas pagal kitą Vikipedijų straipsnio išnašoje ar nuorodoje pateiktą informaciją.

Naudojamos technologijos:

Mano:

Vikicitatos