Vikiprojekto aptarimas:Dienos

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Dienos šablone yra korektūros klaida. Tiek „Pasaulyje“, tiek „Lietuvoje“ prie „Įvykių“ parašyta „Kol kas nera“ (su „e“).

Tvarkoma. E rulez 20:17, 2 Sausio 2006 (EET)
Sutvarkyta. E rulez 20:54, 2 Sausio 2006 (EET)

Taip pat radau klaidą šablone „Jūs patekote į neegzistuojančio straipsnio puslapį...“: „žmogus suprastu“ (turi būti „ų“). --Aslinis 19:50, 2 Sausio 2006 (EET)

Sutvarkyta. E rulez 20:17, 2 Sausio 2006 (EET)

Dėl dienų straipsnių skyrelių Gimtadieniai ir Mirtys[redaguoti vikitekstą]

Kadangi sugeneravau pagal biografinius straipsnius visoms dienoms skyrelius Gimtadieniai ir Mirtys teik lietuvių tiek ir užsieniečių. Ar niekas neprieštaraus, jei tais sugeneruotais skyreliais pakeisiu visuose dienų straipsniuose, o prieš tai buvusius tų skyrelių įrašus, kurie nėra įtraukti į mano sugeneruotas dalis paslėpsiu analogiškai kaip, kad Metų straipsniuose (žr.)? --Vpovilaitis apt. 17:25, 23 gruodžio 2009 (EET)[atsakyti]

Nieko prieš. Snooker..apt. 17:30, 23 gruodžio 2009 (EET)[atsakyti]
Suteikta Atliktas pradinis gimtadienių ir mirties skyrelių pakrovimas į dienų straipsnius. Atliekant pradinį pakrovimą buvo taisomos kai kuriose biografinių straipsnių antraštėse pastebėtos klaidos, todėl ne visi įrašai gimtadienių ir mirties skyreliuose gali būti pakliuvę ten kur priklauso (buvo kraunama 2009 m. gruodžio 24 d. sugeneruoti straipsnių fragmentai). Artimiausiu laiku bus iš naujo pergeneruoti šių skyrelių informacija ir jau automatiškai atnaujinti patys gimtadienių ir mirties skyreliai.
Kai kurių biografinių straipsnių antraštėse esančios klaidos taip pat galėjo būti nepastebėtos. Jei pastebėsite metų straipsnių gimtadienių ir mirties skyreliuose klaidingai įtrauktus, tai svarbiausia yra ištaisyti pačio biografinio straipsnio antraštę.
Kai kurių asmenybių įrašai galėjo patekti į šių skyrelių poskyri nedatuota, nors jų gimimo ar mirties datos yra tiksliai žinomos, bet buvo nenurodytos biografinio straipsnio antraštėje (arba buvo blogai nurodyta).
kai kurių asmenybių įrašai galėjo visai nepakliūti į šiuos skyrelius, jei jų biografiniai straipsniai nėra įtraukti į biografijų kategorijų medį. --Vpovilaitis apt. 12:02, 6 sausio 2010 (EET)[atsakyti]