Vikipedijos aptarimas:Nuosavybė

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Išverčiau iš angliškos vikipedijos. Dar liko išversti/aprašyti dalį apie ownership types ir patarimus kaip elgtis jei manote kad susidūrėte su tokiu atveju. --Nomad 22:08, 2007 Liepos 6 (EEST)

Šaunuolis, kas netingi :) Man tik kilo abejonė, ar tikrai visa tai turėtų vadintis taisyklėmis.. rašau čia nes tingiu ieškoti pagr.diskusijos:) - beje, dėkui už sveikinimą:)) Rekomendacijos gal per švelniai būtų, bet angl wiki tai vadinama oficialia politika, gal ir pas mus geriau pavadinti kaip nors priimtinomis normomis, kad nebūtų "privaloma" aspekto, bet išliktų "nebus toleruojama" ;) Mea 22:27, 2007 Liepos 6 (EEST)
Visiškai teisingai, mūsų vikipedijoje taisyklių/politikos/patarimų sritį reikia peržiūrėti iš pagrindų, tik šiuo metu paprasčiausiai nėra (arba neradau) tinkamesnių kategorijų. Jei turi pasiūlymų, kaip turėtų atrodyti vikipedijos taisyklių straipsniai, į kokias sritis suskirstyti (pvz.: Taisyklės | Patarimai | Oficiali politika | Kas nors dar), su džiaugsmu išklausysiu ;) --Nomad 22:35, 2007 Liepos 6 (EEST)
ŠIaip manau, kad tai labiau tiktų Help: sričiai, nes matau tik vieną reikalavimą - nepasirašinėti po straipsniu, o kitkas tai tiesiog paaiškinimai.--Dirgela 18:19, 2007 Liepos 17 (EEST)
Kaip ir galima perkelti prie Pagalbos skyriaus, nelabai čia taisyklės įforminimas, o tiesiog informavimas. --Atlantas 19:51, 2008 birželio 15 (EEST)
Na, gal labiau „elgesio rekomendacijos“? „Pagalba“ gal labiau tiktų laikyti visokius paaiškinimus apie sintaksę... Tarkim, „Jūs negalite kitiems trukdyti redaguoti „Jūsų“ medžiagą, kurią įkėlėte į Vikipediją.“, turbūt labiau taisyklė, nei programos pagalba... --Martynas Patasius 20:02, 2008 birželio 15 (EEST)
Man tai vis vien panašu į patarimą naujokui ;). --Atlantas 20:16, 2008 birželio 15 (EEST)
Šiuo atveju tai pagalba kaip elgtis Vikipedijoje (elgesio pagalba), pan. kaip ir Kas nėra Vikipedija. --Atlantas 20:18, 2008 birželio 15 (EEST)