The Elder Scrolls Legends: Battlespire

Straipsnis iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
The Elder Scrolls Legends: Battlespire
Kūrėjas Bethesda Softworks
Leidėjas Bethesda Softworks
Dizaineris {{{dizaineris}}}
Kompozitorius {{{kompozitorius}}}
Išleidimo data {{{išleidimo data}}}
Žanras (-ai) Veiksmo RPG
Režimas Singleplayer
Multiplayer
Reitingai M (Mature)
Platforma PC
Versija
Variklis XnGine
Reikalavimai 450 MB ir daugiau vietos kietajame diske
Platinimas CD-ROM
Licencija Komercinė
Pirmtakas
Kitos dalys The Elder Scrolls Adventures: Redguard
The Elder Scrolls Travels
www.uesp.net

The Elder Scrolls Legends: Battlespire – 1997 m. pasirodęs veiksmo RPG žanro kompiuterinis žaidimas, kurio veiksmas vyksta The Elder Scrolls pasaulyje. Žaidimas buvo platintas tik asmeniniams kompiuteriams.

Apžvalga[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

„The Elder Scrolls Legends: Battlespire“ žaidimo aplinka

„The Elder Scrolls Legends: Battlespire“ yra vienas iš pirmųjų „Bethesda Softworks“ kompanijos žaidimų, kurių veiksmas vyksta maginės fantastikos pasauliuose. Žaidimą sudaro du režimai: singleplayer (vieno žaidėjo žaidimas) ir multiplayer (kelių žaidėjų žaidimas). Singleplayer režimą sudaro 7 skirtingi lygiai, kuriuose žaidėjui tenka vykdyti įvairias užduotis. Multiplayer režime galima žaisti tik prisijungus per „Mplayer“, „GameSpy Arcade“ ir „Kali“ tinklus. Žaidimas turi savo siužetą ir istoriją, kurioje žaidėjas turi kovoti prieš įvairias pabaisas ir savo priešus. „The Elder Scrolls Legends: Battlespire“ žaidimas veikia tik 16bit VESA 2.0 programos režime, vėliau norėta žaidimo variklį derinti su 3dfx vaizdo plokšte, bet buvo persigalvota.

Siužetas[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

DĖMESIO: toliau atskleidžiamos kūrinio detalės

Žaidimo žaidėjas tampa burtininku ir ramiai mokosi burtininkų mokykloje Battlespire, bet staiga mokyklą užpuola piktojo Mehrunes Dagon kariai ir išžudo visus burtininkus mokykloje. Žaidėjui tenka kariauti su demonais ir gelbėti paskutinį savo gyvą draugą nuo Mehrunes Dagon… Sunaikinęs visas pabaisas, žaidėjas suranda Mehrunes Dagon, jį nužudo ir išgelbsti savo draugą.

Nuorodos[redaguoti | redaguoti vikitekstą]