Saldi nuodėmė

Straipsnis iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
ŽanrasRomantinė drama
Režisierius (-iai)Antanas Gluskis
VaidinaIeva Šimukauskienė
Inga Norkutė
Donatas Bakėjus
Ridas Žirgulis
Kilmės šalis Lietuva
Sezonų skaičius1
Trukmė30 minučių
Transliacija
Originalus kanalasLNK
Originalus laikotarpis2011 m.

Saldi nuodėmė2011 m. rugsėjo 5 d. pradėtas rodyti per LNK kanalą lietuviškas televizijos serialas, sukurtas režisieriaus Antano Gluskio. Tai romantinė drama apie meilę, paslaptis ir kiekvieno mažus, saldžius paklydimus bei silpnybes.


Siužetas[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Daugelis serialo scenų, herojų gyvenimo nedideliame Lietuvos miestelyje vingrybių buvo filmuotos Širvintose. Serialas išsiskiria įvairialypių personažų bei mažo miestelio gyvenimo dramomis, taip pat ir seniai pažįstamais aktoriais, įkūnijančiais naujus amplua.

DĖMESIO: toliau atskleidžiamos kūrinio detalės

Į tykų provincijos miestelį atvyksta du nepažįstami žmones – moteris su dideliu lagaminu Liandra ir iš kalėjimo neseniai paleistas vaikinas Mantas. Atvykėlių pasirodymas sujaukia miestelio gyventojų ramybę. Daug kas norėtų susipažinti su Liandra, tačiau mergina laikosi atstumo ir tarsi akies vyzdį saugo savo paslaptį, užrakintą lagamine. Mantas – priešingai, trokšta pradėti gyvenimą iš naujo, tačiau jaučiasi atstumtas dėl niūrių savo praeities klaidų. Kokias senas sąskaitas jis trokšta suvesti? Du nepažįstamuosius likimas suveda… kunigo namuose.

Aktoriai[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Nuorodos[redaguoti | redaguoti vikitekstą]