Sėkmės, Čakai!

Straipsnis iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
(Nukreipta iš puslapio Sėkmės, Čakai! (filmas))
Sėkmės, Čakai!

PavadinimasGood Luck Chuck
Kilmės šalis JAV
RežisieriusMarkas Helfričas (Mark Helfrich)
Prodiuseris (-iai)Treisis I. Edmondsas
(Tracey E. Edmonds)
Raselas Holanderis
(Russell Hollander)
Maikas Karcas (Mike Karz)
Baris Kacas (Barry Katz)
Scenaristas (-ai)Džošas Stolbergas (Josh Stolberg)
KompozitoriusAronas Zigmanas (Aaron Zigman)
VaidinaDžesika Alba
Džeinas Kukas
Denas Fogleris
Metai2007
ŽanrasKomedija
Trukmė96 min.
KalbaAnglų
PlatintojasLionsgate
Biudžetas25 mln. JAV dol.
IMDb įrašas

Sėkmės, Čakai! (angl. Good Luck Chuck) – 2007 m. JAV komedija su Džesika Alba ir Džeinu Kuku.

Filmo premjera įvyko 2007 m. birželio 13 d. Maui filmų festivalyje (Maui Film Festival).[1]


Siužetas[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

DĖMESIO: toliau atskleidžiamos kūrinio detalės

Viskas prasidėjo dar ankstyvoje vaikystėje. Dešimtmetis Čakas pramogavo su draugais ir dalyvavo tradiciniame žaidime – pasuk butelį ir pabučiuok draugą. Likimas iškrėtė pokštą ir lėmė, kad teks bučiuotis su pačia negražiausia mergaite. Bet Čakas nesiryžo to padaryti, o įsižeidusi ir supykusi gotė užbūrė jį blogio aura.

Nuo lemtingojo įvykio praėjo 25 metai, bet užkeikimas vis dar neišgaravo. Čakas su pavydu stebi geriausio draugo plastikos chirurgo Stju meilės nuotykius, todėl mėgina praktikuoti jo išbandytą formulę ir kviečia į pasimatymus visas iš eilės merginas. Jos maloniai sutinka praleisti vakarą ir patirti vienos nakties nuotykį, o ryte lyg tyčia pasako „viso gero“. Mieste jau sklando gandai apie nerealią sėkmę skleidžiančio žaviojo dantisto reputaciją, todėl seksualios nepažįstamos ir net apkūni Čako sekretorės Riba trokšta išbandyti jo teikiamas paslaugas.

Vieną gražią dieną dalyvaudamas buvusios draugės Kerel vestuvėse Čakas pagaliau išsiaiškina savo didžiąją paslaptį. Pasirodo, kad absoliučiai visos su juo permiegojusios merginos sėkmingai ištekėjo už sekančio sutikto vaikino. Būtent todėl dantistas be ypatingų pastangų mėgavosi neišpasakotu populiarumu, bet iki šiol neįtarė, kodėl vedybų užsimaniusios savanaudės merginos jį vis palikdavo.

Dabar Čakas jau žino mistiškojo užkeikimo veikimo principą, todėl kiekvienoje įtartinoje situacijoje mėgina koreguoti negailestingas likimo išdaigas, kad pasipriešintų nuo vaikystės persekiojančiam užkeikimui. Vos po kelių susitikimų su pingvinų akvariumo dresiruotoja Kem vaikinas įsitikina, kad ji yra ta ilgai ieškota svajonių mergina. Tobula gražuolė ne iš karto prisileidžia nepažįstamąjį ir nepuola į lovą po pirmojo pasimatymo. Čakas jau pradeda svajoti, kad vieną rytą nubus šalia Kem.

Tačiau romantišką draugystę užmezgęs dantistas paniškai bijo mylėtis su Kem, kad po vienintelės nakties su juo Kem staiga neištekėtų už sekančio sutikto vaikino. Čakas delsia ir atideda jausmų fiestą lovoje, nors atsispirti pingvinų dresiruotojos nesibaigiančioms vilionėms būna vis sunkiau…[2]

Aktoriai[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

ir kt.

Išnašos[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Nuorodos[redaguoti | redaguoti vikitekstą]