Pagalbos aptarimas:Lentelė

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

ANONIMIŠKI (šešėliniai) KEITIMAI[redaguoti vikitekstą]

Aš taip pat moku taip daryti... Kas pakeitė

  • Kaip sukurti ir keisti [[Wikipedia:Lentelė|lentelę]] į
  • Kaip sukurti ir keisti [[Wikipedia:Kaip_redaguoti_puslap%C4%AF#Lentel.C4.97s_2|lentelę]] ??? Manau, kad tai yra vandalizmas, be to atlikta anonimiškai, t.y. panaikinama nuoroda, šiuo atveju nuoroda tapo nebeprieinama iš šio pagalbos puslapio --AndriuZ 11:40, 26 Geg 2005 (EEST)
Nežinau kodėl tau ten pasirodė anonimiškai darytas keitimas, bent jau aš tai žinau kas keitė ir manau kad žinau kodėl (nes tuo metu dar nebuvai sukūręs to naujo straipsnio, taigi buvo padaryta nuoroda į egzistuojantį). Taigi vietoj kaltinimo vandalizmu ( :) ) geriau arba pasiklausk keitimo autoriaus argumentų arba dar paprasčiau - drąsiai keisk atgal į lentelių straipsnį, nes dabar jau jis egzistuoja ir niekas nebekeis. Knutux 13:47, 26 Geg 2005 (EEST)
Kas keitė matosi "istorijoje", jei to dar nepavyko susigaudyti gal kiek anksti rašyti "pagalbos puslapius"? ;))) O Knutux visą teisybę sako, gal reikėtų ramiau į tai reaguoti. Dirgela 18:47, 26 Geg 2005 (EEST)
1) jeigu "būtų_matėsi" - būčiau pamatęs - ne tokius dalykus išknisu :-/ 2) paprasčiausiai neturiu laiko emocijoms :-D kaip ir atstatinėti "pagerinimus" - kam reikėjo Wikipedia:Šablonaiišnaikinti (be komentarų) gražų romantišką įvadą apie naudą ir tra-lia-lia? toks sausas tekstas - patyrimo ir skurdumo pasekmė? 3) kam per anksti... o kam per gal vėlai... šiaip tai bijau, kad nespėsių visko, ko norių :-P