Pagalba:Naudotojo puslapis

Puslapis iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
(Nukreipta iš puslapio Pagalba:Dalyvio puslapis)

Vikipedijoje egzistuoja naudotojo puslapiai. Tarkime, kad Jūsų naudotojo vardas yra Pavyzdys. Naudotojo puslapis gali būti pasiekiamas šiomis nuorodomis (vietoje Pavyzdys įrašant savo naudotojo vardą):

Jūsų naudotojo aptarimai gali būti pasiekiami šiomis nuorodomis:

Jūsų naudotojo antro lygio puslapiai (papuslapiai) gali būti sukuriami ir pasiekiami puslapio pavadinimo pabaigoje pridedant įžambų brūkšnį / ir prirašant papuslapio pavadinimą. Pavyzdžiui:

Į jų aptarimus patekti galima taip:

(Spausdami ant nuorodų, prasidedančių Specialus:, naudotojai pateks tik į savo asmeninius puslapius ar jų aptarimus. Norėdami duoti nuorodą į savo puslapį kitiems naudotojams, naudokite pavyzdžius, prasidedančius Naudotojas: ar Naudotojo aptarimas:). Taip pat, naudotojų puslapiai gali būti pasiekiami per jų parašus. Parašą po savo tekstu aptarimuose galima padėti taip: --~~~~.

Jūsų šiuo atveju reiškia susietas su Jumis, o ne priklausantis Jums. 

Jei nenorite turėti naudotojo puslapio, galima iš jo padaryti peradresavimą į Jūsų naudotojo aptarimo puslapį. Tam į Naudotojas:Pavyzdys reikia įrašyti šią eilutę:

#REDIRECT: [[Naudotojo aptarimas:Pavyzdys]]

Kita informacija[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Per meniu apačioje kairėje po paieškos laukeliu iš Jūsų naudotojo puslapio gali būti pasiektas Jūsų redagavimų sąrašas (Specialus:Contributions/Pavyzdys), el. pašto Jums siuntimas. Viršuje yra visa tai, kas ir straipsnių puslapiuose - aptarimai, istorija ir kt.

Jei kuriate kokį nors puslapį, bet jo negalite iš karto sutvarkyti pagal Vikipedijos reikalavimus, tuomet kaip juodraštį galite naudoti papuslapius, pavyzdžiui Naudotojas:Pavyzdys/Smėlio dėžė arba Specialus:Mypage/Smėlio dėžė.