Hitman: Contracts

Straipsnis iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
Hitman: Contracts
Kūrėjas IO Interactive
Leidėjas Eidos Interactive
Dizaineris {{{dizaineris}}}
Kompozitorius Jesper Kyd
Išleidimo data 2004 m. balandžio 21 d.
Žanras (-ai) Stealth / Action, trečiojo asmens šaudyklė
Režimas Vieno žaidėjo
Reitingai ESRB: Mature (17+)
Platforma Windows, Mac OS X, PlayStation 2, Xbox
Versija 1.74
Variklis Glacier engine
Reikalavimai

[Minimalus]
Procesoriaus greitis: 800 MHz
Atmintis: 256 MB
Diskasukis: CD-ROM, DVD-ROM
Laisvos vietos: 2 GB
Vaizdo plokštė: 32 MB

Platinimas CD, DVD
Licencija {{{licencija}}}
Pirmtakas Hitman: Codename 47
Kitos dalys 2: Silent Assassin, Blood Money, Absolution
www.hitmancontracts.com

Hitman: Contracts – trečiasis „Hitman“ serijos kompiuterinis žaidimas, išleistas 2004 metais. Žaidimas sukurtas Danijos kompanijos „IO Interactive“, išleistas BritanijosEidos Interactive“. Veiksmas vystosi samdomo žudiko 47 prisiminimuose.

Siužetas[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

DĖMESIO: toliau atskleidžiamos kūrinio detalės

Medžiotojas tapo medžiuojamuoju, kai 47 buvo labai rimtai sužeistas vienos savo aukos, žinojusios apie jo atvykimą. Mirštantis savo viešbučio kambario prieglobstyje, kažkur Paryžiuje, Prancūzijoje, 47 klaidžioja po savo samdomo žudiko prisiminimus, kol ypač ginkluoti Prancūzijos SWAT būrio nariai yra apsupę pastatą.

„Hitman: Contracts“ žaidime veiksmas apytiksliai vystosi ankstesniuosiuose 47 prisiminimuose. Dauguma žaidimo misijų yra perdarytos iš ankstesnių serijos žaidimų misijų, tik iš kitokio požiūrio taško. Beveik visos pagrindinės „Hitman: Codename 47“ misijos buvo smarkiai perdarytos į įdėtos į „Contracts“, išskyrus misijos Kolumbijos džiunglėse, kurios buvo planuojamos įdėti, bet apsigalvota. Taip pat buvo atsisakyta ir dar dviejų paskutinių „Hitman: Codename 47“ misijų („Hitman: Contracts“ prasideda kaip „Hitman: Codename 47“ pabaigos tęsinys). Žaidėjas aplankys Budapeštą (Vengrija), Bulgariją, Honkongą, Paryžių (Prancūzija), Rumuniją, Roterdamą (Nyderlandai), Sibirą (Rusija) ir Jungtinę Karalystę.

Žaidimas tiek tiesiogine, tiek ir perkeltine prasme yra daug tamsesnis, nei ankstesnės dvi dalys. Kalbant tiesiogine prasme, absoliučiai visi lygiai vyksta prieblandoje, naktį ar esant blogam orui. Nė viename lygyje nešviečia saulė, nors ji retkarčiais pasimato pro apsiniaukusį dangų. Toks pats yra yra pastatų interjeras. Kambariai daug kur apšviečiami nenatūraliai neryškia šviesa, dažniausiai žvakės ar fluorescentinės lempos. Prie šitokio niūraus įvaizdžio ganėtinai prisidėjo nuostabus kompozitorius Džesperas Kidas. „Hitman 2: Silent Assassin“ muzika teikė žaidimui nepaprastą dvasinį pakilimą, o „Hitman: Contracts“ – atvirkščiai. „Contracts“ muzika labai tinka siaubo filmams.

Taip pat skaitykite[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Nuorodos[redaguoti | redaguoti vikitekstą]