Gimena Accardi

Straipsnis iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
   Šiam straipsniui ar jo daliai trūksta išnašų į patikimus šaltinius.
Jūs galite padėti Vikipedijai pridėdami tinkamas išnašas su šaltiniais.
Gimena Accardi
Tikras vardas María Gimena de los Milagros Accardi
Gimė 1985 m. gegužės 27 d. (38 metai), Argentina
Šalis Argentina Argentina
Žymesni vaidmenys
Sabrina Guzmán
(Rebelde way, 2002 m. - 2003 m.)

María Gimena de los Milagros Accardi (g. 1985 m. gegužės 27 d., Buenos Airės, Argentina) – Argentinos aktorė, modelis ir dainininkė. Ji geriausiai žinoma iš jaunimo muilo operų: "Rebelde Way", "Alma Pirata" ir "Casi Ángeles" bei iš pagrindinio vaidmens filme "Cartas para Jenny".

Biografija[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Gimena Accardi gimė 1985 m. gegužės 27 d. Anchorenos ligoninėje, Buenos Airėse. Ji visiškai atitinka savo zodijako ženklą – dvynius. Dėl savo kūdumo, bet kūno harmoningumo, dviejų gražių juodų akių, kurios pasisako už save ir gamtos šviežumo, ji pradėjo dirbti šou-Biznio pasaulyje, kai dar buvo maža mergaitė. Būdama 4 metų ir žiūrėdama šokius per televiziją, ji kreipėsi į savo motiną ir pasakė: "Kai užaugsiu, aš būsiu ten" (ir parodė pirštu į televizorių). Ši frazė buvo pradžios taškas, gražus kelias meno karjeroje.

10-ies metų, Gimena nusprendė eiti į teatro studiją pagerinti savo vaidybos įgūdžius, pademonstruoti savo šeimai ir draugams, kad ji tai gali padaryti. Jos pirmieji žingsniai vaidybos pasaulyje buvo vadovaujami Stela’os Maris Closas, kuri 3 metus mokino, patvirtino natūralų talentą ir įrodė, kad Gimena buvo turi tai. Trumpą laiką, ji toliau tęsė teatro studijas "Patricia'os Palmer Teatro mokykloje" ir po to 2 metus, lankė "Raulis Serrano House".

Karjera[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Mokydamasi antrus metus koledže, pradėjo savo televizijos karjerą. Pasirodė TV reklamų kampanijose: "Sweet", "Sans doute", "Soft", "Saona" ir "Zaff".

Nors Gimena toliau tęsė savo teatro studijas, jos mokytoja, Stella Maria Closas, patarė jai dalyvauti Canal 13 aktorių atronkoje Buenos Airėse. Tai buvo galimybė įrašyti savo pirmąjį bandomąjį epizodą režisieriaus Quique Estevanez televizijos šou pavadinimu „Cosa de chicos“, tačiau epizodas nebuvo parodyta eteryje. Estevanez, pasikvietė Gimena dar kartą ir pasiūlė vaidinti Jessicą, Beto Santana’s seserį, seriale „Los Buscas de siempre premjeroje“ (2000). Nuo tada ji dirba televizijoje.

2001 m. „PH“ buvo kitas žingsnis, kur Gimena vaizdavo Sofiją, paauglę, kuri susiduria su narkotikų priklausomybe.

2002 m. pradžioje ji pasirodė Azul Television gamybos seriale „Maridos a domicilio“, kur suvaidino Kataliną, žiaurią melagę. Čia mergina atskleidė savo komedijinį talentą.

Jos darbas neliko nepastebėtas ir labai greitai pakeitė namus. Tais pačiais metais „Los Simuladores“ epizode suvaidino 5 minučių Melinos vaidmenį (jauną paauglę, kuri nori krūtų didinimo operacijos). To užteko, kad ją pastebėtų.

2002 m. ji prisijungė prie Natalijos Oreiro kaip Josefina kanalo Telefe gamybos seriale „Kachorra“, kuris susilaukė didelės sėkmės.

Tikrosios sėkmės aktorė sulaukė 2003 m., pauglių muilo operoje "Rebelde Way" ("Maištingas amžius"), suvaidinusi Sabrinos Guzmán vaidmenį. Cris Morena kurinys tapo tikru hitu.

Malvina seriale "Casi Ángeles"

Kitos Sabrinos rolės telenovelėse buvo 2004 m. "Panadería los Felipe", 2005 m. "Amor en custodia", 2006 m. "Collar de esmeraldas".

2006 m. Accardi taip pat suvaidino Bernarditą de Marco, kitoje Cris Morena telenovelėje "Alma Pirata" ("Pirato siela"), kur vaidino kartu su kolegomis iš "Rebelde Way": Benjamín Rojas ir Luisana Lopilato.

2007 m. gavo pagrindinį Jenny personažo vaidmenį filme "Cartar para Jenny". Nuo 2007 m. du sezonus Accardi vaidino garsioje telenovelėje "Casi Ángeles" ("Beveik angelai").

Filmografija[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Serialai[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Metai Pavadinimas Vaidmuo Žanras
2000 "Los buscas de siempre" Jessica Santana TV serialas
2001 "PH" Sofía TV serialas
2002 "Maridos a domicilio" Catalina TV serialas
"Los simuladores" Melina TV serialas
"Kachorra" Josefina Bernadette Moravia Estévez "Jose" TV serialas
2002–2003 "Rebelde Way" Sabrina Guzmán (2003) TV serialas
2004 "Panadería los Felipe" Jazmín TV serialas
2005 "Amor en custodia" Tatiana Aguirre TV serialas
2006 "Collar de esmeraldas" TV serialas
"Alma Pirata" Bernardita de Marco TV serialas
2007–2008 "Casi Ángeles" Malvina Bedoya Agüero TV serialas

Filmai[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Metai Pavadinimas Vaidmuo Žanras
2007 "Cartas para Jenny" Jenny Romantinis filmas
2009 "Papá por un día" Cecilia Kino filmas

Įrašų sarašas[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Garso takeliai[redaguoti | redaguoti vikitekstą]