Carl "CJ" Johnson

Straipsnis iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
   Šiam straipsniui ar jo daliai trūksta išnašų į šaltinius.
Jūs galite padėti Vikipedijai pridėdami tinkamas išnašas su šaltiniais.
Carl "CJ" Johnson

Carl "CJ" Johnson yra žaidimo Grand Theft Auto: San Andreas pagrindinis veikėjas ir žaidimo Grand Theft Auto: Liberty City Stories antraeilis veikėjas. Žinoma, kad Carl yra vienas iš Grove Street Families (Orange Grove Families) gaujos lyderių Los Santos mieste, San Andreas valstijoje. Dar žinoma, kad Carl 1987 m. buvo išvažiavęs iš Los Santos į Liberty City dėl savo jaunesniojo brolio Brain mirties, nes jis buvo dalinai kaltas dėl Brain mirties.

Carl "CJ" Johnson žaidimuose Grand Theft Auto: San Andreas ir Grand Theft Auto: Liberty City Stories įgarsina Young Maylay.

Vaidmuo[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Grand Theft Auto: Liberty City Stories[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Carl Johnson Grand Theft Auto: Liberty City Stories žaidime

Veiksmas vyksta 1987 m., Los Santos ir Liberty City miestuose. Carl Johnson, būdamas Los Santos mieste su savo jaunesnioju broliu Bryan, patenka į susišaudymą ir pabėga palikęs savo brolį mirti. Po Bryan mirties, Carl visiškai praranda pagarbą iš visų Los Santos mieste ir tada iškeliauja į Liberty City. Liberty City mieste Carl Johnson dirba Salvatore Leone sūnui Joey Leone, jis vagia automobilius, žudo žmones. Po penkerių metų darbo pas Joey Leone, CJ sužino, kad jo mama mirė ir tada grįžta atgal į San Andreas valstiją, Los Santos miestą.

Grand Theft Auto: San Andreas[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Carl Johnson Los Santos mieste

Veiksmas vyksta 1992 m., San Andreas valstijoje. Carl Johnson iš savo brolio Sean "Sweet" Johnson sužino, kad jo motina buvo nužudyta jų priešų Ballas gaujos. Tada Carl, grįžęs iš Liberty City, pradeda ieškoti savo motinos žudikų. CJ susitinka San Andreas valstijoje daug savo draugų ir priešų, be to susiranda daug naujų draugų ir irgi priešų. Norėdamas atkeršyti už savo mamos mirtį, CJ susigrąžina pagarbą iš kitų žmonių ir sustiprina savo gaujos jėgą. Radęs ir atkeršijęs žudikams, Carl Johnson lieka gyventi prabangiai ir ramiai San Andreas valstijoje.