Believe (kvepalai)

Straipsnis iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
Believe
Britney Spears kvepalai
Apibūdinimas Moterims skirti kvepalai
Išleidimo data 2007 m. rugsėjo 24 d.
Kompanija Elizabeth Arden
Antraštė The greatest freedom is to believe in yourself
Ankstesni kvepalai Midnight Fantasy
Sekantys kvepalai Curious Heart
URL Believe Britney Spears

Believemoterims skirti kvepalai sukurti Elizabeth Arden kompanijos, tai yra penktieji Jungtinių Amerikos Valstijų dainininkės Britney Spears vardiniai kvepalai.

Informacija[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

2007m. rugsėjo 24 d., bendradarbiaujant su kvepalų gamybos gigantais – bendrove „Elizabeth Arden“ – buvo išleisti penktieji Britney kvepalai, optimistiškai pavadinti „Believe“ („Tikėk“). Daugelis žmonių šių kvepalų išleidimą vertina kaip visiško Britney pasveikimo ir jos sugrįžimo į normalų gyvenimą požymį. Beje, apie tai byloja ir visa reklaminė kvepalų kampanija, kurios šūkis yra „Didžiausia laisvė – tikėti savimi“.[1] Gėlių ir vaisių kvapo kvepalai „Believe“ yra idealūs esant rūškanam rudens orui. Šiuose kvepaluose sumaišyti mandarino ir guavos minkštimo kvapai, palengva pereinantys į nestiprius liepos bei rožių ir pačulės kvapus. Į sudėtį taip pat įeina gintaras.

Po išleidimo kompanija susilaukė kritikos dėl reklamos. Pirmiausiai, reklaminėse nuotraukose buvo panaudotas tik Britney veidas, tačiau kūnas priklausė kitai merginai. O logotipas labai priminė Vankuveryje įsikūrusios labdaros "Mondonation" logotipą bei šūkį.

Šaltiniai[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

  1. [1] Archyvuota kopija 2009-06-27 iš Wayback Machine projekto.

Nuorodos[redaguoti | redaguoti vikitekstą]