Aptarimas:Unisonas

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Vertimas nėra originalus straipnis, todėl reikėtų nurodyti originalo šaltinį, nes GFDL yra "copyleft" licencija. Šiame straipsnyje pataisiau, tačiau taip elgtis reiktų visuose, kurie yra vertimai. --JonasS 11:51, 28 Sausio 2006 (EET)

Abejočiau tokia interpretacija vien dėl to, kad didžiąją dalį Vikipedijos sudaro vertimai iš kitų kalbų, bet tokių žymių neteko matyti. Aš pats daugiausia verčiu ir matau, kad kai kurių straipsnių tekstai kelių kalbų vikipedijos yra tapatūs, t.y. daryti vertimai, bet tokių žymių kaip minėjau matyti neteko. Tuo labiau, kad tekstą galima taisyti, perrašyti ir pan., todėl pirminio verstinio straipsnio gali likti tik atplaišos. Ar tuomet taip pat turėtų būti nuorodą į kažkokį pirminį šaltinį? Dirgela 18:25, 28 Sausio 2006 (EET)
"Turinys pateikiamas su GNU Free Documentation License licencija" visų Vikipedijos puslapių apačioje esantis tekstas. Manau, to pakanka, tuo labiau, kad visos Vikipedijos yra vienas bendras informacijos šaltinis. E rulez 23:47, 28 Sausio 2006 (EET)