Aptarimas:Triumfo arka (laida)

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

"Dalyvius, patekusius į mokyklą, vokalo paslapčių moko „Triumfo arkos“ direktorius Vladimiras Prudnikovas." Nebūkim kaip CCCP, asmeniškai nemačiau, kaip Prudnikovas mokino vokalo. Prašom, pašalinkit šią dezinformaciją arba duokite šaltinius.

Maloniai prašom.

Kad V.Prudnikovas - mokyklos direktorius, šaltinis čia: „Triumfo arkos“ scenoje Prudnikovaitė viliojo dirigentą

Kad V.Prudnikovas mokina mokyklos dalyvius, dar nepatekusius į laidos „branduolį“ - dešimtuką, šaltinis čia: „Triumfo arkos“ dalyviai konkurencijos dar nejaučia.

Pateikiu ir citatas iš šio straipsnio:

„Pirmojo turo antrojoje projekto „Triumfo arka“ laidoje debiutavo „Triumfo arkos“ mokyklos mokiniai. Vladimiro Prudnikovo auklėtiniai atliko „Kregždutes“ iš miuziklo „Ugnies medžioklė su varovais“.

Ir kituose muzikiniuose projektuose patirties turintis vienas mokinių Justas Lapatinskas tikino prieš pasirodimą nesijaudinęs.

„Nėra ko jaudintis. Mokykloje sekasi ganėtinai neblogai, pamokos malonios, dėstytojas V. Prudnikovas labai geras ir malonus žmogus. (...) Čia (mokykloje – lrt.lt) jaučiama žiauri konkurencija, čia būna visko“, – atvirauja J. Lapatinskas.

(...) Jis džiaugiasi nemokamomis profesionalo pamokomis. „Aš visada mėgau klasiką, o šis projektas šiek tiek kitoks nei kiti muzikiniai projektai, taigi nusprendžiau sudalyvauti. Kai sužinojau, kad patekau, pagalvojau, velnias, čia gi labai daug reikės mokytis. Bet pasvarsčiau, kad valanda pas dėstytoją V. Prudnikovą kainuoja kažkur nuo 150 Lt, o čia yra galimybė gauti nemokamai“, – džiaugiasi J. Lapatinskas.

Tuo metu mokyklos dėstytojas V. Prudnikovas negailėjo gerų žodžių savo mokiniams. „Labai geri, talentingi, jauni žmonės, gerai dainuoja. Kol kas nematau konkurencijos ar piktų žvilgsnių tarp jų: visi noriai dirba ir padeda vieni kitiems, dalinasi tekstais ir partitūromis. Mokinius ir debiutą vertinu gerai, aukščiausias balas“, – šypsojosi dėstytojas.“


Reikėtų atidžiau žiūrėti laidą, kurioje jau kelis kartus rodė siužetus apie tai, kaip V.Prudnikovas moko dalyvius, patekusius į mokyklą. O , pvz, praeitoje laidoje maestro V.Juozapaitis po Vaidos Genytės (kuri buvo deleguota iš mokyklos į dešimtuką) solinio debiuto laidoje net išsireiškė, kad jos vokalo trenaže akivaizdžiai jaučiamas V.Prudnikovo „braižas“.

Jei tamsta asmeniškai nematėte, tai dar visai nereiškia, kad tai yra faktas. Aš irgi nemačiau Lochneso pabaisos Nesės, bet nedrįsčiau teigti, kad ji neegzistuoja. --DELACORADO 10:39, 2008 spalio 26 (EEST)

Pataisiau paskutinio turo rezultatų sakinį. Būtų neteisinga vadinti kažką lyderiu, jei abu surinko po vienodai taškų. Būtų objektyviau.

Trumpam sumaišėte mane. Teisingai - L.Mikalauskas su Edmundu Seiliumi surinko po lygiai taškų. Tačiau pirmenybė vistiek teikiama tam dalyviui, kuris gauna daugiau balsų iš žiūrovų. Šiuo atveju tai yra Liudas Mikalauskas, ir jis galutinėje lentelėje užima 1-ą vietą, o Seilius - 2-ą. Jei L.Mikalauskas būtų surinkęs lygiai taškų su kitu dalyviu ir patekęs "ant ribos", t.y., 2-3 vietos, tuomet į finalą vistiek būtų patekęs jis. O dabar mano pradinis rezultatų atnaujinimo variantas buvo visiškai teisingas - lyderiu tapo Liudas Mikalauskas, o su juo į finalą išėjo Edmundas Seilius.

P.S. Paliekant komentarą aptarime, prašome pasirašyti (11-as įrankis viršuje). Jeigu ketinate ir toliau pildyti Vikipediją, pageidautina, kad būtumėte užsiregistravęs (-usi) kokiu nors vardu. Taip svariau bus vertinamas Jūsų indėlis, o anonimiško vartotojo pildoma informacija visada laikoma daugiau nepatikima nei atvirkščiai --DELACORADO 01:20, 2008 gruodžio 21 (EET)