Aptarimas:Tarptautinė kinologų federacija

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Būčiau labai dėkingas, jeigu kas nors padėtų sutvarkyti šunų veislių pavadinius lietuviškai.

Gal vertėtų tvarkyti sąrašą, o šiame straipsnyje palikti informaciją apie pašią federaciją. E rulez 19:22, 2006 Spalio 24 (EEST)

sąrašas yra netvarkingai pateiktas. Tiesiog visiškai ne taip, kaip turi būti klasifikuojamos šunų veislės, o jos yra klasifikuojamos pagal tam tikras taisykles. Tikrai ne pagal abėcėlę. Pvz yra aviganiai ir šiai šunų rūšiai yra priskiriamos tam tikros veislės. aišku galima perkelti tai, ką darau į šunų veislių sąrašą ir jį pakeisti maniškiu, nes būtent tokia šunų veislių klasifikacija yra oficiali. Tik neįsivaizduoju, kaip mano sudaromą klasifikaciją perkelti į sąrašą.

Jei ten neteisingai, tai dar rimtesnė priežastis "teisingą" sąrašą perkelti tenais, o ne turėti vieną "neteisingą" sąrašą teisingoje vietoje ir kitą "teisingą" sąrašą neteisingoje vietoje. knutux 11:57, 2006 Spalio 25 (EEST)

ok.paliekame tik federaciją, o klasifikaciją su šunų veislėmis perkeliame į sąrašą. Tik truputi reikėtų palaukti, kol pabaigsiu visą sąrašą ir tvarkingai surašysiu visus pavadinimus lietuviškai.