Aptarimas:Tantalas (mitologija)

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Dėl sąrašo graikų dievų sąrašas dėjėmimo, gal jį vertėtų dėti tik į tuos psl. su kuriais jis tiesiogiai siejasi. Tai yra į tų 14 dievų straipsnius, o ne į visus Graikų mitologijos strps. Vėliau reix sukurt atitinkamus šablonus (sąrašus) su vandens, pirmikščiais ir pan. dievais. Tik kai strpsn. bus daugiau, tomis temomis. --Atlantas 08:30, 5 Rugpjūčio 2005 (EEST) (čia dėl to atkeitimo)

Kai bus sukurti specializuoti šablonai, galima bus šituos keisti, kol kas geriau bendras, negu nieko. Jei norisi, kad vėliau būtų mažiau darbo, galima jau dabar sukurti paminėtus šablonus (vandens, ...), bet padaryti juos redirect į dabartinį {{graikų dievai}}. Tokiu atveju dabar visi turės tą bendrą, o užsinorėjus sukurti detalesnį, tereikės pakeisti redirect šabloną tikru ir jis iškart pasiamtys visuose reikiamuose straipsniuose. Knutux 08:52, 5 Rugpjūčio 2005 (EEST)

Na darbo ne tiek ir daug aš supratau tavo minti, bet geriau kai bus tai ir įdėti, bet šiek tiek vėliau aš už tai, kad daryti šabloną kai bent pusė dievų yra parašyti (ir dar ten kai kurių pavadinimai-vardai yra skirtingai rašomi vis tikslinuosi, a tai vienur vienaip kitur kitaip, dėl to ir padariau graikų dievų sąrašas straipsnį). O dabar palikti taip kaip yra, šabloną svarbiausi graikų dievai tik prie tų dievų straipsnių ir plius prie graikų dievų sąrašo, o prie kitų nedėdant. Atlantas 11:27, 5 Rugpjūčio 2005 (EEST)