Aptarimas:Svetingumo klubas

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Angliškoje versijoje prie Hospitality Club yra priskirtos atitinkamos kategorijos - kuo jos nepatinka lietuviškos wikipedijos prievaizdams? Nematau nieko neteisingo ir neleistino. User: Ramujana

Tai kas kad angliškoje yra - pas mus nėra nei vienos tų kategorijų, o rašyti kategorijos vien tam, kad parodyti, kad kažkas turi gerą vaizduotę, tai nelabai tinka. Kai turėsime bent vieną iš išvardintų kategorijų (o turėsime tik kai bus ką ten dėti, ne vienas straipsnis), tai ir priskirsime. Knutux 19:29, 2 Rugpjūčio 2005 (EEST)
kiek suprantu, jei bent yra nuoroda, kad ir neaprašyta pilnai - kur kas didesne tikimybė, kad kažkas beskaitydamas ims ir ją papildys. nebus nuorodos - nebus ir aprašymų, vystymo. juk daug nuorodų iš wikipedijos yra į dar neaprašytus žodžius, terminus, kurie ir laukia, kada kažkas juos aprašys. tai berods vienas iš laisvosios enciklopedijos principų, ar ne, gerbiamieji? User:Ramujana
Taip tai Kategorija ir nuoroda į straipsnį yra skirtingi dalykai - nuėjęs pagal nuorodą į straipsnį papildysi ri visi džiaugsis, o nuėjęs pagal raudoąn kategorijos nuorodą turi tikėtis pagalbos naršant, o čia atsidarys langas, kuriame prašys kažką įrašyti, daugelį pradedančiųjų skaitytojų tai tik supainios. Net jei padarysime visą hierarchijų medį (nebebus raudonų nuorodų), bet kiekvienoje kategorijoje bus po vieną straipsnį, tai tikrai nebus jokios naudos, nes informacijos perteklius tik klaidins, geriau jau žmogus ras vieną kategoriją, bet kurioje bus panašių straipsnių. Knutux 07:46, 3 Rugpjūčio 2005 (EEST)
ok, sutinku:) Ramujana

Nariai ir valstybės[redaguoti vikitekstą]

"...turinti apie 553'000 narių 226 valstybėse." – abejotinas teiginys, nes JT narėmis yra 192, o jai skaičiuoti ir visas de facto pasiskelbusias valstybes gaunasi 203 Justass 14:47, 2009 rugpjūčio 8 (EEST)

Tikrai, kažkaip keistai gaunasi. Tik čia ne tik Hospitality Club taip teigia - kitos apsikeitimo svetingumu bendruomenės, štai vat, http://www.couchsurfing.org, irgi teigia pačiam pirmam puslapyje: Countries Represented - 231. Gal čia tokia konkurencija nesveika tarp šių bendruomenių? :) Ištrinsiu kol kas „226 valstybėse“. --Sigurdas 23:41, 2009 rugpjūčio 8 (EEST)