Aptarimas:Storytelling sistema

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Pakankamai ribotas straipsnis, manau kad yra ir daugiau žaidimų kūrėjų kurių produktai naudoja storytelling, reiktu paminėti ir tai. --Simonas K. 15:13, 6 Rugsėjo 2006 (EEST)

Na vien "manau" čia neužtenka, reikėtų pavyzdžių. Kiek pamenu, White Wolf nuo pirmų savo žaidimų leidimų teigė, kad čia jų unikali sistema, o net jei yra kažkokių panašių sistemų, straipsnyje aprašomos būtent White Wolf žaidimų detalės, taigi tie panašumai galėtų būti apibendrinti kažkokiam kitam straipnyje. knutux 15:29, 6 Rugsėjo 2006 (EEST)
Parašiau, ką žinojau. Jei yra kitų, tai ir paminėk. Wikipedijoje straipsnius tam ir gali taisyti kiekvienas :) --Nomad 11:52, 7 Rugsėjo 2006 (EEST)

p.s. net ir white wolf žaidimai čia išvardinti ne visi. Pilnas sąrašas tikriausiai yra Tamsos pasaulyje.

Pvz. GURPS taip pat galima žaisti storytelling režimu --Simonas K. 17:01, 2006 Lapkričio 30 (EET)

Tai nors ir puzlus dėlioti gali pasakojimo režimu, tai nebus Storytelling sistema. Čia nereiktų maišyti pasakojimu paremto vaidmenų žaidimo ir Storytelling sistemos, kuri yra specifinis pasakojimo vaidmenų žaidimo atvejis, sukurtas White Wolf. Jei būtų aprašomas bendresnis variantas, tai neturėtų vadintis angliškai (pvz būtų Vaidmenų žaidimai pasakojimo stiliumi ar pan). knutux 07:19, 2006 Gruodžio 1 (EET)

Netikslus pavadinimas.[redaguoti vikitekstą]

Kiek suprantu, čia rašoma apie Storyteller sistemą. Jei kas žinot geriau, pataisykit.Sesele 00:25, 2024 kovo 29



žaidimo mechanikoje parašyta klaida. dažniausias naudojamas "sunkumo slenkstis" pagal 10d10 sistema yra 6, o ne 8, kaip parašyta tekste.