Aptarimas:Sibiro haskis

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Jei čia ne tos šuns veislės nuotrauka, reikia aiškiai apie tai parašyti ir taip pat iš angliškos vikipedijos ištrinti. Netrinkit teksto nepaaiškinę kodėl. Audriusa 17:51, 12 Sausio 2006 (EET)

Tokie skirtumai/privalumai yra dar ir http://fauna.vabolis.com/topics.cgi?op=print_topic;cat=a;id=357 abu skirtingo autoriaus.

Arba kažkas nuo kažko tiesiog nusikopijavo? Bet kuriuo atveju prie abiejų tekstų neparašyta, kad jie viešai naudojamai, vadinasi, jie apsaugotas autorinėm teisėm. E rulez 10:10, 2006 Lapkričio 9 (EET)

Bet cia tai marazmas totalus. pabandsiu perrasyti, tai cia su paveiksleliais tas pats jei ne tavo tai turi gaut sutikima?


Didžioji dalis teksto buvo nukopijuota (tą patį radau keliuose forumuose). Bet kadangi buvo prastokas stilius, šiaip ar taip reikėjo perrašyti. Dalį perrašiau savais žodžiais, dalį išmečiau, nes buvo daug pasikartojimų, taigi į tą nukopijuotą tekstą dabar jau nelabai panašu, nors keli sakiniai liko, neišėjo nei išmesti, nei perfrazuoti. Viktė 18:21, 2009 sausio 5 (EET)