Aptarimas:Projektas

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Ms Project yra tikrinis, todėl paieška gali vykti. Aš ne už Mrakosoftą, bet įrankis yra įrankis. Galima būtų pridėti dar keleta (gal freewarinių, žinomų LT, turinčių palaikymą) -- AndriuZ 21:42, 23 Bal 2005 (EEST)

Jei ieškos MS Project, ieškos ne žodžio Projektas, o Project, iš ten ir darysime nuorodą į MS Project, o iš Projektas užteks jei gale bus nuorodos į įrankius (jei taip norisi nuorodų). Knutux 08:33, 24 Bal 2005 (EEST)

Siūlau projektą kaip vadybos sąvoką aprašyti atskirame straipsnyje nuo projekto kaip brėžinio, nes jie mažai ką turi bendro, beveik kaip kelios"kasos" reikšmės. O gal išvis šitą straipsnį padaryti "disambig".Dirgela 09:50, 1 Spalio 2005 (EEST)

Palaikau Dirgėlą, nėr čia ko suplakinėti visko į vieną vietą, nes gausis filosofijos apie tai, kas bendro tarp pastatų ir nevyriausybinių organizacijų. --Tractor 14:41, 1 Spalio 2005 (EEST)

O gal geriau iškirpti tą gabalą į Projekto vadyba? --AndriuZ 09:51, 4 Spalio 2005 (EEST)

Manau, kad būtų prasminga, tik labiau tiktų "Projektų vadyba" arba "Projektų valdymas", toks berods įprastesnis pavadinimas žr.čia.Dirgela 12:38, 4 Spalio 2005 (EEST)
Norėčiau atkreipti dėmesį, kad angliškai naudojama vienaskaita [1] , kaip ir enciklopedijos užvardinimo stilius. Tačiau redirektais galima susieti. Nurodytas straipsnis marketinginio-reklaminio pobūdžio. Mokymo-konsultacinės įmonės sukuria asociacijas tam, kad klientus laikyti krūvoje... bet tai ne institutai, kurie ką nors tobulina.--AndriuZ 11:45, 5 Spalio 2005 (EEST)
Neteko dar matyt lietuviškoje literatūroje vartojamo termino "projekto vadyba", nei marketinginėje nei kokioje kitoje medžiagoje. O pažodinis vertimas iš anglų nėra geriausias variantas, gal dar pasiūlysi terminą "Išteklio vadyba", juk anglų kalboj "Resource management" irgi vienaskaita? :P Dirgela 13:38, 5 Spalio 2005 (EEST)