Aptarimas:Osteoporozė

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Sveiki. Gavau kazkokį piktą įspėjimą, kad užsiiminėju vandalizmu. Nors nieko panasau nedariau, juk galima paziuret istorija... Kaip suprast?

Nesuprantu, kodel rasant "osteoporozę" niekaip negalejau idet dalies teksto,nors redagavimo puslapyje jis buvo, taip pat nerodė išnašos.

Užknisa,kad nuolat automatiškai atsijungiu nuo savo vartotojo. Ar cia pas mano kompą kokios problemos?

Beje, ta liga ne sąnarių, o kaulų, tai,manau,kad Hugo blogai priskyrė. Tik kaulų ligų kategorijos nėra, todėl nežinau,kam priskirt...

                                  --Ondatra 14:51, 2007 lapkričio 20 (EET)
Sveiki, malonu, kad prisidedate. Čia ispėjimas buvo įdėtas anoniminiam IP, kuriuo jūs naudojatės, gali būti, kad su šiuo IP kažkas seniau atliko vandalizmus ir buvo įdėtas šis skydelis, todėl geriausia, kad visada prisiregistruotumėte :) Išnašos nerodė, nes buvo neteisinga <ref> sintaksė (turi būti <ref>šaltinis</ref>). Kad automatiškai neatjunginėtų vartotojo, prisijungiant reikia pažymėti varnelę įsiminti slaptažodį. O kategoriją tada pakeisiu į ligos, čia panašiai pasirodė ir ne ten įdėjau. Jei dar yra klausimų, visada prašom klausti. Sėkmės * Hugo ¿díme? 15:09, 2007 lapkričio 20 (EET)
Jei yra bent trys-keturi straipsniai apie kaulų ligas, galima jiems sukurti kategoriją Kaulų ligos. --Nomad 15:28, 2007 lapkričio 20 (EET)