Aptarimas:Norviliškių pilis

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Esame straipsnio autoriniu teisių savininkai.

Straipsnio buvimas vikipedijoje reikštų, kad tų teisių atsisakote, t.y. ši informacija gali būti laisvai platinama ir redaguojama. ~ Mea 12:44, 2007 Gegužės 28 (EEST)

Tiesą pasakius, su tokiais atvejais visai neaišku. Bet kas nukopijavęs tekstą gali rašyti, kad neva yra teksto autorius. Ką daryti? CD 14:31, 2007 Gegužės 28 (EEST)

Atsakymas iš tinklalapio kūrėjų toks, kad rodos, jog nieko nepažeidžia: "Vikipedijoje patalpintas straipsnis ir jo autorines teises priklauso mums, taigi kitu autoriu teisiu nepazeidziame." Patariau susikurti vartotojo vardą, kad ateityje nekiltų nesusipratimų. CD 15:29, 2007 Birželio 5 (EEST)

Svarbu: praktiškai nei viename šaltinyje nerašoma apie Norviliškių "pilį" kaip apie pilį. Išlikę pastatai buvo pastatyti kaip vienuolynas ir tuo tikslu tarnavo šimtus metų (su tam tikromis pertraukomis), tačiau tai niekada nebuvo pilis. Kaip suprantu šis pilies mitas buvo sukurtas atsiradus naujiems savininkams. Todėl manau, kad straipsnį reikia sutvarkyti taip, kad jis atspindėtų istoriją, kartu pakeisti ir pavadinimą. Ką manote? Hornblower

Bet kuriuo atveju tai yra buvus pilis, kuri vėliau tik pritaikyta vienuolynui. Kur esat matę vienuolyną su bokštais. Visiškai nesutinku! Iulius 00:08, 2007 spalio 20 (EEST)

Neenciklopedinis stilius[redaguoti vikitekstą]

„nestinga nei faktų, nei legendų“, „turtingas tiek savo istorija, tiek legendomis“, „iki šiol kalbama, kad...“ ir t.t. ir t.t. – vos ne tiesiai iš turistinio leidinio. --Nomad 16:54, 2008 gegužės 28 (EEST)

Stilius kol kas reklaminis. Reikia padaryti standartinį enciklopedinį. --rencas 17:22, 2008 gegužės 28 (EEST)