Aptarimas:Motina Teresė

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Angliškoje wiki nėra apie gydymo įstaigų kūrimą. Atvirkščiai, radau ten tokią frazę: No hospitals were ever built. Žinau tik, kad Teresė kurdavo prieglaudos namus mirštantiesiems. Gal kokių šaltinių? --Nomad 13:45, 25 Rugpjūčio 2006 (EEST)

Rašiau pasiremdama knyga "1000 žymiausių pasaulio žmonių" ir vokiška wikipedia.beto, iniciavimas dar nereiškia, kad pats įkūrė. Tai reiškia, kad gal ką paskatino ir tiek. Šiaip prižadu per artimiausias dienas pasidomėti daugiau. Dėkui už pastabą. --VaivaU 23:31, 25 rugpjūčio 2006.

Kas čia pridaryta?? Vos ne visas straipsnis POV ir kritikos rinkinys. Gal didieji kritikuotojai galėtų aptvarkyti esamą straipsnį. Hugo.arg 17:22, 2007 rugpjūčio 6 (EEST)


Aš asmeniškai pakraupau, kai perskaičiau šį straipsnį, nes jis yra pilnas subjektyvizmo -- šis nepasirašytas komentaras buvo paliktas naudotojo 78.62.100.53 (aptarimasindėlis)


Manau, kad reikia rasti konkretų sąrašą visų MT įkurtų įstaigų, tarp jų ir ligoninių, nes straipsnis pats sau prieštarauja. Kai atsiras norsmalus sąrašas, tada nebus apie ką ginčytis, o dabar straipsnis palaida bala. Vienoje vietoje MT perdėtai aukštinama, be jokių citatų iš jos kalbos per Nobelio Taikos Premijos gavimą, sakoma, kad įkūrė ligoninių, nors neparašo kokių. Siūlau viską, ko negalima pagrįsti kokiu nors šaltiniu panaikinti ir pridėti tik patikrintus duomenis.-- šis nepasirašytas komentaras buvo paliktas naudotojo 78.62.75.236 (aptarimasindėlis)

Dėkui už kritiką, jūs taip pat galite prisidėti, pataisydami informaciją :) --Mea 10:59, 2007 lapkričio 4 (EET)

Kritika ir kontraversija[redaguoti vikitekstą]

Reikia susitarti, ar paliekame kritikos skyrių ar pašaliname šią informaciją, nes visas straipsnis atrodo gana subjektyviai parašytas. Aš siūlau šį skyrių išimti. Siggis 09:08, 2008 gegužės 11 (EEST)
Nesupratau, kodėl išimti? --Nomad 13:18, 2008 gegužės 11 (EEST)

Aš perskaičiau ankstesnius aptarimus, o tas skyrelis atrodo gana subjektyvus, tai nežinau, kaip sutvarkyti straipsnį. Siggis 13:21, 2008 gegužės 11 (EEST)

Ten vien faktai. Kol kas išskirta į atskirą kritikos skyrelį, nes pats straipsnis per mažas, ir tų faktų nėra kaip sudėlioti reikiamose vietose prie, pavyzdžiui, biografijos. Jei straipsnis bus praplėstas, manau reikia šį skyrelį tiesiog išskirstyti kur tinka ir tiek. --Nomad 13:29, 2008 gegužės 11 (EEST)

Dėl skyrybų[redaguoti vikitekstą]

Jokio skirtumo, kodėl būtent noras uždrausti skyrybas yra kritikuotinas veiksmas, svarbu, kad ji dėl to yra kritikuojama. Jei pačiam dėl amžiaus ar kitų priežasčių dar neaišku, kodėl drausti žmonėms skirtis yra blogai, tai nieko nekeičia. Būtų POV jei dėl savo asmeninių pažiūrų pašalintum šį faktą apie jos kritiką, o ne atvirkščiai. --Nomad 08:52, 16 sausio 2011 (EET)[atsakyti]