Aptarimas:Malkolmo Baldridžo nacionalinis kokybės apdovanojimas

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Gal "labai primityvus" truputį per skaudžiai pasakyta? Dirgela 11:24, 27 Sau 2005 (UTC)

Truputį paredagavau - "Malcolm Baldrige" yra ir to žmogaus vardas, tad straipsnis apie žmogų (jei bus sukurtas), vadinisis "Malkolmas Baldridžas" (ar turėtų būti Baldraidžas?), tuo tarpu apie kokybės standartą gali likti šiuo pavadinimu, tačiau mano nuomone irgi geriau būtų pervadinti (iš Malcolm Baldrige paliekant redirektą į šį straipsnį, o jei kas dar sukurs ir straipsnį apie Malkolmą Baldridžą, tuomet iš Malcom Baldrige bus nuorodos į abu straipsnius). Nes dabartinis pavadinimas tai žmogaus vardo ir pavardės angliškas variantas... Tik nežinau kaip geriausia pervadint, "Malkolmo Baldridžo nacionalinis kokybės apdovanoimas" ar "Malkolmo Baldridžo modelis" ar dark kaip nors. Siūlykit...DeirYassin 13:41, 27 Sau 2005 (UTC)

Dėl primityvumo - taip, man pačiam kilo mintis, kad tai gana šiurkščiai skamba. Bet tas modelis tikrai primityvus, skirtas įmonėms, kuriose yra totalus bardakas ir įmonės vadovybė dar tik pradeda mąstyti, kad joes pardavimai gali priklausyti nuo žmonių, kurie joje dirba :-) Istoriškai modelis buvo sukurtas tam, kad įmonės bent jau pradėtų galvoti apie vidaus procesus ir kokybę. O dėl modelio atskyrimo nuo žmogaus irgi sutinku: "Malkolmo Baldridžo nacionalinis kokybės apdovanojimas" gal tiktų labiau ;-) --Tractor 06:25, 28 Sau 2005 (UTC)

Gerai tada, pakeičiau pavadinimą į "Malkolmo Baldridžo nacionalinis kokybės apdovanojimas", ir taip pat padariau nukreipimus iš pavadinimo originalo kalba bei jo trumpinio.DeirYassin 09:57, 28 Sau 2005 (UTC)