Aptarimas:Liepa

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

copyright'o pažeidimas iš http://www.meteo.lt/menesis2.php?id=43 MTS 19:58, 19 Liepos 2005 GMT-08:00

Ar turime kokią standartinę el. laiško formą, kurią galėtume nusiųsti autoriui (šiuo atveju į lhmt@meteo.lt) ir užklausti apie autorines teises? E rulez 08:43, 20 Liepos 2005 (EEST)
Na bent jau man neteko girdėti apie tokią standartinę formą, bet kad jau užsiminei, galėtumei sukurti :) Knutux 09:02, 20 Liepos 2005 (EEST)

Pvz., tokia:


Laba diena,

Į lietuvišką Vikipediją (http://lt.wikipedia.org/) - enciklopediją, kurią kiekvienas gali rašyti ir redaguoti - buvo įdėta medžiaga (nuoroda į straipsni Vikipedijoje) iš Jūsų tinklalapio/kūrinio/etc. (nuoroda į medžiagos www ar pan.). Peržvelgę Jūsų pateikiamą autorinių teisių informaciją negalėjome nustatyti ar ji tenkina GNU FDL (dar kelios nuorodos į panašią informaciją) ir gali būti naudojama Vikipedijoje.

Prašome peržvelgti pateiktą informaciją ir Jums patogia forma pranešti (Vikipedijos straipsnio diskusijų puslapyje ar tiesiog el. paštu) ar toks naudojimas nepažeidžia autorinių teisių.

Ši informacija, galimai pažeidžianti autorines teises, iš Vikipedijos straipsnio bus pašalinta, nesulaukus atsakymo per 7 dienas.

Vikipedijos administratorius, X. Y., 2009-01-05


Gal reiktų tą "visiškai pašalinta" keisti į "pašalinta iš einamosios versijos" (ar "rodomos" ar panašiai), nes iš istorijos tikrai negalime pašalinti nieko. Be to, galėtume keisti "pranešti (el. paštu)" į "pranešti jums patogia forma (Vikipedijos straipsnio diskusijų puslapyje ar tiesiog el.paštu)". O šiaip gal ir nieko toks laiškas gaunasi, gal tik paskutinis sakinys kiek grasinančiai atrodo iš pirmo žvilgsnio - toks labiau tiktų dėjusiam informaciją, o ne nieko nežinančiam autoriui, bet tikriausiai geriau ir neišeina. Knutux 09:45, 20 Liepos 2005 (EEST)
OK, pataisiau E rulez 09:55, 20 Liepos 2005 (EEST)
Šiek tiek paredagavau. Reikėtų perkelti į tinkamą vietą. --Mykolas OK