Aptarimas:Latgala

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

varganas rašinys. painiojami du skirtingi etnosai, daugybė abejotinų ir net klaidingų versijų pateiktos kaip niekieno neginčijamos "mokslinės tiesos". Gugis 10:37, 27 Rugsėjo 2006 (EEST)

Tai gal pamėgink pataisyti--Qwarc 10:44, 27 Rugsėjo 2006 (EEST)
Na Alvydo kompetencija šioje vietoje nebūčiau linkęs abejoti, jis vienas rimčiausių Latvijos specialistų Lietuvoje, galbūt tik būtų prasminga straipsnį paskaidyti, kad tos painiavos būtų mažiau. Pvz., latgaliečių kalba čia manau visai ne vietoj.Dirgela 21:16, 27 Rugsėjo 2006 (EEST)
O tai kaip čia dabar tas "vienas rimčiausių Latvijos specialistų" palyginti neilgame str. įsigudrino privelti tiek nesuraznasčių? //palygink jo pateiktą str. variantą su dabartiniu, - jame išdėstytus dalykus, išskyrus, aišku, latgalių ir "rytinių latgalių" etninio skirtingumo aptarimą - nesunkiai rasi ir daugumoje "studentiškų" Latvijos ist. vadovėlių// Beje, latgaliečių tarmė čia net labai "vietoj", - rašydami apie Žemaitijos etnokult. regioną juk užsimename apie tokią žemaičių tarmę, a ne? Gugis 16:07, 29 Rugsėjo 2006 (EEST)
Apsirikau - Alvydas kaip tik ir prisidėjo tik prie latgaliečių tarmės, visa kita parašyta kitų naudotojų. O latgaliečių "tarmei" ar "kalbai" manau turėtų būti atskiras straipsnis.Dirgela 19:05, 29 Rugsėjo 2006 (EEST)