Aptarimas:Indijos himnas

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Straipsnis egzistuoja kitose VP. Tad turi likti ir lietuviškoje. Žinoma, reikia pataisyti.

Wikipedia:Vikipediškumo kriterijai#Bendrosios nuostatos

Ooom 19:01, 27 Sausio 2006 (EET)

Turiu priminti, kad prie vertimų niekur nėra nurodomas vertimo autorius, tiek prie himnų tiek prie kitų tekstų. Todėl prašome Dirgela nekeisti tvarkos. (Hugo atmetimas mano nuomone pagristas, o toliau turėjo vykti diskusija aptarimuose, tačiau ne blokavimas). --Atlantas 09:36, 2007 Birželio 29 (EEST)

Pagal analogiją - labai mažai kur yra nurodomi šaltiniai, tačiau tai nereiškia, kad jie nėra būtini. Tas pats ir čia - nežinant šaltinio/vertėjo, neaišku kokiu principu parinktas vertimas ar gal išvis verstas įkėlėjo (kas nėra leidžiama, nes Vikipedijoj nepublikuojami savi darbai, nebent prieš tai būtų išspausdinti trečios šalies patikimame leidinyje). Todėl noras matyti vertėją yra visai normalus, tik gal forma turėtų būti kita (ne cleanup, bet {{faktas}} ar pan). knutux 09:44, 2007 Birželio 29 (EEST)

Taip, bet kadangi tai užkliuvo pirmą kartą ... Pritariu knutux, reiktų dėti {{faktas}} tokiu atveju, o ne trinti lauk. O ką daryti jei vertėjas pats autorius, nurodyti save ;)? --Atlantas 20:14, 2007 Birželio 29 (EEST)

Versija prieš ginčytiną keitimą[redaguoti vikitekstą]

atstatau versiją, kuri buvo prieš ginčą. Po to Hugo įkėlė neaišku kieno vertimą, o aš jį iškeliau, todėl jei yra konfliktas - grįžtame prie paskutinės versijos iki ginčytinų keitimų.--Dirgela 19:43, 2007 Birželio 29 (EEST)

Ė, gal jau laikas būtų atrakinti, o tai nei interviki, nei linkų į melodijas, nei tekstų nebegalima sudėti. * Hugo ¿díme? 16:07, 2007 lapkričio 6 (EET)