Aptarimas:Futbolas

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Sveiki, čia nevisai vieta rašyti, tačiau bus labiau pastebima.

Noriu pasiteirauti ir administratorių ir straipsnių apie futbolą (ir kitu sporto) šakų komandas rašytojų, redaguotojų bei pildytojų: ar vardinti kiekvienos futbolo (bendru atveju ir kitu sporto šakų komandos sudėtis) nėra per daug neenciklopediška ir akivaizdu, kad ši informacija kinta kiekvienais metais ar net jų bėgyje, užtektų tik žymesnių žaidėjų - žaidžiančių ar žaidusių. --Zaliavos 17:22, 2007 spalio 16 (EEST)

Žinoma, kad enciklopediška. Sudėtis pateikiamos daugelyje wikipedijų. Be to, straipsnis apie komandą bus nevisavertis be komandos sudėties, nes tai svarbiausias komandos komponentas. O sudėtis atnaujinti nėra sunku, tiesiog prieš naują sezoną perkopijuoti lentelę iš enwiki. Hugo.arg 17:26, 2007 spalio 16 (EEST)
Na, studentai - svarbiausias Universiteto, o mokiniai ir mokytojai - mokyklos komponentai, o Lietuvos gyventojai - Lietuvos komponentas, tačiau visų tiesiog nevardinam, tik tiek kurie verti!!Zaliavos 17:28, 2007 spalio 16 (EEST)
Je žaidėjas žaidžia komandoje vadinasi vertas paminėjimo. Juk iš žadėjų puslapių yra nuorodos į komandas, tai ir iš komandų turi būti nuorodos į žaidėjus. O šiaip siūlau užsiimti kuo nors konstruktyvesniu (kad ir atnaujinti komandų sudėtis :) negu kelti bereikalingas problemas. Hugo.arg 17:34, 2007 spalio 16 (EEST)
Nesakyčiau kad vienareikšmiškai visas sudėtis verta dėti, bet bent kai kuriais atvejais tai labai reikšminga informacija (pvz., pagrindinių Europos klubų - Barcelonos, Chelsea, ManUtd ir t.t. - visi žaidėjai atitiktų Vikipedijos reikšmingumo kriterijus, todėl apie kiekvieną galima būtų rašyti straipsnį), tačiau yra ir atvejų, kai ta informacija ne tokia reikšminga (pvz., Lichtenšteino ar San Marino mėgėjų klubų sudėtys, kur net pagrindiniai žaidėjai sunkiai tenkintų reikšmingumo kriterijų). Bet manau kad sudėtys netrukdo, jei tik yra parašyta jų surašymo data, kad informacijai pasenus būtų galima drąsiai mesti lauk (jei niekas neatnaujins), o kadangi futbolo straipsniai kas sezoną peržiūrimi, labai pasenusios informacijos neturėtų likti. knutux 07:45, 2007 spalio 17 (EEST)