Aptarimas:Energinis gėrimas

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Esu straipsnio autorė

Malonu, tik gerai, kad pasižiūrėtum kitus straipsnius ir kaip jie atrodo, nes šitam reikia dar daug tvarkymo, beje pavadinimas turėtų būti vienaskaita jei tai logiška, o šiuo atveju tai yra kaip tik taip. --Zaliavos 18:55, 2007 gruodžio 11 (EET)

Įterpiau tarp komentarų dalį apie en. gėrimų vartojimą. Mano galva tai ne enciklopedinio tipo medžiaga ir niekuo neparemta. Enciklopedija ne skirta aprašyti kaip ką vartoti. Be to, būtų malonu, jei prie daugumos faktų straipsnyje taip pridėtųmėte nuorodų į šaltinius. – Andrius, 19:43, 2007 gruodžio 11 (EET)
Vartojimo ypatumai visai tinka, todėl be reikalo juos užkomentarinote. Tačiau stilius nevisai enciklopedinis - pvz., straipsnis turi prasidėti apibrėžimu... Ir tikrai būtų gerai pateikti nuorodų. --rencas 20:00, 2007 gruodžio 11 (EET)
Dalis tos informacija abejotina, todėl ir įterpta tarp komentarų. O kiti punktai tai apskritai nereikalingi enciklopedijai. Tokiu stiliumi galima prarašyti pilnus straipsnius prie vitaminų ir pan. Tiesiog reikia gerokai pakoreguoti, perrašyti kitu stiliumi, pridėti keletą nuorodų į šaltinius, o jau tada publikuoti. - – Andrius, 20:10, 2007 gruodžio 11 (EET)