Aptarimas:Dave Mustaine

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Huh, kiek zhinau, jis ish Metallicos ishmestas buvo ne del narkotiku ir alkoholio, o del to, kad tuo metu budamas vieninteliu profesionalaus lygio muzikantu Metallicoje, ir kartu turedamas labai despotishka charakteri, eme naudoti priesh likusius grupes narius fizinius spaudimo metodus :-) Ir buvo ishmestas po to, kai susimushe su berods Hetfieldu, ar kuo ten...

Hm...Net ir angliskojoj wikipedijoje parasyta 'In April of 1983, Mustaine was fired for his drug use and personality clashes with founding members Ulrich and James Hetfield, who had resolved to keep Metallica as a 'clean' band.'...na bet manau mes abu teisus...

Beje, siulau naudoti angliskuosius zanru pavadinimus (galim irasyti ir lietuviska skliausteliuose) nes paskui kuriant staipsnius apie muzikos zanrus, bus sunku suklsifikuoti su lietuvisku pavadinimu neturinciais.

Na... :-) shiaip Musteinas ir Megadethuose garseja tais pachiais bajeriais. Kaip manai, kodel ten tokia muzikantu kaita? :) --Tractor 20:02, 14 Vas 2005 (UTC)
O del zhanru - taip, kai kuriu ish ju pavadinimus versti gana beprasmishka (pvz., Rap, Rock'n'Roll arba Grind Core), o kiti shiaip gali buti ishversti ar sulietuvinti veliau (Beje, tai vertetu padaryti, nes muzikos zhanru pavadinimai vargu ar priskirtini metaterminams (skirtingai nuo pachiu muzikos terminu)). problemu, manau, neturetu kilti, nes yra tokie dalykai, kaip redirektai, o patys muzikos zhanrai turi gana neprieshtaringus pavadinimus (ishimtys - gal tik Hard Core pavadinimo naudojimas bei amerikietishkasis bei europietishkasis Metal muzikos supratimai). Aishku, toks chia ish manes ir muzikologas, taigi, prashau nepriimti rimtai :-))) --Tractor 20:02, 14 Vas 2005 (UTC)

Na bet kaip pvz isversti Thrash metal ? arba nu-metal...

LOL, "Smuginis metalas" ir "Nu, metalas" :) --Tractor 12:40, 15 Vas 2005 (UTC)